Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Wat is Autodesk Moldflow Communicator ?
Autodesk Moldflow Communicator is een metgezel programma om een van de digitale prototyping software-oplossingen van Autodesk . Communicator is een lichtgewicht oplossing die bereik Moldflow 's wordt uitgebreid en biedt u een platform om meer van je team , evenals uw klanten te houden , in de lus tijdens de ontwerp-en testfase . Digital Prototyping

Digital prototyping is het proces van het creëren van prototypes binnen een virtuele ruimte op een computer . Dit proces kost doorgaans minder dan fysieke prototyping omdat het mogelijk is om nauwkeurig simuleren hoe het prototype in de echte wereld zou reageren , waardoor technici te anticiperen en voorkomen kostbare productieproblemen . Met programma's als Autodesk Moldflow en Moldflow Communicator , kunt u prototypes maken van volledig functionele sjablonen of vanaf nul , hen blootstellen aan benadrukt dat zij zouden tegenkomen in het dagelijks gebruik .
Autodesk Moldflow

Autodesk Moldflow is gespecialiseerd in kunststof prototyping . Met Moldflow , kunt u stand-alone plastic voorwerpen evenals plastic injectie mallen maken . U kunt een voltooide mal exporteren naar een 3 - D printer , waar u de echte wereld gelijk kunt maken . Moldflow is ook gespecialiseerd in het simuleren van de stroom van gesmolten plastic . Met deze functie kunt u eenvoudig uw spuitgietmatrijzen testen op gebreken. De uitgebreide simulaties kan gebreken die niet zichtbaar zou worden tot na de stress van honderden real-world toepassingen hebben hun tol geëist voorspellen .
Autodesk Communicator

Autodesk Moldflow Communicator is een metgezel programma om Moldflow . Communicator behoort tot een klasse van software als een " viewer . ' Het ontbreekt de functionaliteit van Moldflow , maar hij kan de resultaten van simulaties in te roepen. Met Communicator , kunt u eenvoudig de resultaten van een simulatie te delen met iedereen , ongeacht of ze Moldflow hebben geïnstalleerd of niet . Om de simulatie te bekijken , hoeft de ontvanger alleen Communicator installeren op haar systeem .
Cost

Moldflow Communicator
is een gratis programma dat u kunt downloaden van de website van Autodesk . Terwijl het programma zelf is gratis , moet u Autodesk te voorzien van een goede deal van persoonlijke informatie te verkrijgen , met inbegrip van uw huisadres , telefoonnummer , e-mailadres , functie en voor-en achternaam . Autodesk privacybeleid staat dat het bedrijf gebruikt deze informatie om inzicht te krijgen in de demografie dat hun producten gebruiken .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe maak je een . Bmp Into Dol…
·Gratis concepthulpmiddelen 
·Hoe een ovale vorm Draw Autoca…
·Hoe je Afmetingen embedden Met…
·Hoe te openen een DWG Attachme…
·Hoe maak je een Polylijn conve…
·Hoe te ColdFusion 7 Upgrade na…
·Hoe te Hip Daken maken in Sket…
·Hoe te Frame Planar Oppervlakk…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe de Plakken speciaal commando in Exce…
·Hoe te Footage opnemen Rechtstreeks naar…
·How Do You Jump naar het volgende niveau…
·Hoe maak je een Oracle PL /SQL- pakket Z…
·Hoe maak je deel van een DVD Kopiëren n…
·Wat is Data Consolidatie in Excel ? 
·Hoe te Bronnen Cite in een PowerPoint-pr…
·Hoe te Quicksilver verwijderen 
·Hoe maak je een Plimsoll Line in MS Word…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com