Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Fileren Tips voor SolidWorks
Ontwikkeld door Dassault Systèmes SolidWorks Corp , SolidWorks is een 3D computer - aided design of CAD- , software- programma dat draait op Microsoft Windows . SolidWorks kunt u filet uw ontwerpen , afronding scherpe randen om een ​​meer afgewerkt uiterlijk te creëren . Het kennen van een paar tips kunnen helpen bij het ​​verbeteren van uw fileren vaardigheden en produceren professioneel ogende werk . Meerdere Filets

Als u meerdere filets passen met verschillende radii in SimpleWorks , hoeft u niet om meerdere filet functies in de FeatureManager creëren . In plaats daarvan , kunt u slechts een functie gebruikt . Toegang tot de filet commando , en selecteer " Multiple Radius Fillet " van de " Items om Fillet " menu. Selecteer nu de individuele randen u wilt filet , het toewijzen van een ieder zijn eigen respectieve straal waarde . Door dit te doen het op deze manier , door middel van een enkele eigenschap in plaats van meerdere functies , bespaart u tijd
Afgeronde hoeken

Wanneer twee filet randen samenkomen . , Creëren ze een scherpe hoek , want dat is de makkelijkste manier voor machinisten om de gemaakte deel te produceren . Echter , soms twee filet randen zou er beter uitzien met een afgeronde hoek . Om dit afgeronde effect te creëren , gaat u naar de Fillet PropertyManager , en selecteer "Ronde Hoeken " in de sectie " Fillet Options " . Dit is de enige manier om de afgeronde hoek waar de filets treden toch nog steeds de scherpe rand van de geschapen deel te bereiken .
Tegenslagen

Een tegenvaller filet ontstaat wanneer drie filet randen samenkomen op hetzelfde punt , gelegen op een set afstand van de normale hoek vortex . Het instellen van het punt terug als dit leidt tot een veel meer aangename verschijning . Op de " Items om Fillet " menu , uitbreiden van de " Tegenslag Parameters " -paneel . Selecteer nu het vakje " Tegenslag Verticies " om precies lokaliseren waar de drie filet randen samenkomen . Voer vervolgens de " Tegenslag Afstand ' voor elke geselecteerde rand . U kunt dan een voorbeeld van de resulterende hoek voordat u andere wijzigingen .
Constant Breedte

Afgezien van een rand filet , kunt u ook SolidWorks gebruiken om een ​​oppervlakte filet van toepassing op glad de verbinding van twee aangrenzende vlakken in een vlak lichaam. Soms kan een oppervlak filet kan een ongelijke breedte te produceren over de lengte van de filet , wat kan leiden tot onjuiste lichtreflecties . Om het probleem te verhelpen , check de " kromming Continue " en de " Constant Width " dozen op de " Fillet Options " -paneel op het " Items om Fillet " menu. Deze selecties trekken uit de filet en houden een constante breedte , het creëren gladder reflecties en een verbeterde uitstraling .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe Breuken invoeren AutoCAD 
·Hoe te voegen in een array in …
·Hoe te Plot in Revit 
·Makkelijk te CAD programma's g…
·Hoe maak je een horizontale li…
·Hoe te Rolkooien ontwerp met S…
·Hoe een stroomschema Online St…
·Hoe maak je een SketchUp Tape …
·Wat is de betekenis van Deconv…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Cursor Color Change in Excel op een MacB…
·Hoe te comprimeren . Gif -bestanden zond…
·Hoe kan ik HTML gebruiken in Unique arti…
·Hoe maak je vuur maken in Photoshop 
·Total Annihilation Specs 
·Software Onderhoud Eisen 
·Soorten video's te downloaden in iTunes 
·Wat is een Opknoping Rechts inspringen ?…
·Hoe uw eigen Uitnodigingen Maak op Mirco…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com