Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je vuur maken in Photoshop
Grafisch ontwerp werk is een heel leuk , zeer de moeite waard en is hard op weg een erkende vorm van kunst . Iemand met kennis en talent kunnen bereiken vele wonderen bij het ontwerpen op een computer - vooral als het gaat om een high - end programma zoals Photoshop . Vuur is een grote Photoshop effect dat veel ontwerpen kom je met kan verbeteren . Zoals met de meeste effecten in Photoshop , bent u beter af negeren plug - ins als de pest , want vuur is relatief eenvoudig te maken in dit programma . Wat je nodig hebt
Photoshop
Computer
Time
Toon Meer Aanwijzingen

Open Photoshop 1 op uw computer en maak een nieuw document met een witte achtergrond en afmetingen van 300 x 400 pixels . kopen van 2

Houd de bedieningsknop en druk op " D " om de standaardkleuren zwart voorgrond en witte achtergrond instellen .
3

Klik op de "T " knop op het opties menu om tekst actief te maken . Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm , klikt u op de pijl omlaag voor lettertypen en selecteer een vet lettertype . Verplaats de cursor naar het doek en de linker - klik een keer te gaan in tekst -modus . Typ een woord in en klik op het vinkje aan de bovenkant van het scherm in te stellen.
4

Beweeg met uw muis naar de bovenkant van het scherm en de linker - klik op " Layers " om het menu omlaag te brengen . Klik dan op op " Maak een nieuwe laag. " Alle zichtbare lagen samenvoegen door te klikken op " Layers " en vervolgens " Merge " in de menubalk .
5

In het menu " Lagen " , klik op " Zichtbare lagen samenvoegen . "
6

Klik op ' Bewerken '. Selecteer " Transform " uit het uitgebreide menu, klik dan op " Rotate 90 CCW . "
7

Houd de Ctrl -toets ingedrukt en druk op " I " om de kleuren van het doek omkeren. Klik op " Filteren " ; uit het uitgebreide menu, selecteer " Stylize " en vervolgens " Wind " om het filter te activeren . In de instellingen , kiest u " Wind " door te klikken op het keuzerondje naast de optie . Selecteer " Uit de Rechter . " Klik op " OK " om het filter af te ronden en pas het toe op het doek .
8

uit het menu " Bewerken " , klik op " Transform " en vervolgens " Rotate 90 CW . "
< br > 9

Beweeg de muis op " Filter" en klik erop om het submenu , klik vervolgens op " Blur . " Vanuit de de vervaging submenu filter , klik op " Gausian " om het filter te activeren . In het vak naast " Radius ," type in 2.4 , klik op "OK " om het filter af te ronden en pas het toe op het doek .
10

Vanuit het menu " Beeld " , selecteer " Aanpassen" en vervolgens " Hue - Saturation ". Stel de kleurverzadiging door te klikken in het vak en het typen in 84 . Stel de andere twee opties op dezelfde wijze maar typen in 0 . Klik op " OK " om de wijzigingen toe te passen .
11

Selecteer " Filter " en vervolgens " uitvloeien . " Het filter wordt geactiveerd . Beweeg de muis om de borstel - keuzemenu in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm en klik er eenmaal op . Selecteer een penseel formaat dat je wilt. Beweeg de muis terug naar de " Uitvloeien " filter en klik op de optie "wind" . Plaats de muisaanwijzer boven de gestileerde wind op het doek en links-klik , houdt in de muisknop en de muis naar voren te slepen terwijl hengelen de aanwijzer om strepen te creëren . Laat de muisknop los om in te stellen . Blijf dit doen totdat je een kijkje u tevreden bent met hebben bereikt . Klik vervolgens op " OK " om de wijzigingen toe te passen .
12

Beweeg de muis om de " Layers " palet en klik op Layer # 2 om het te activeren . Klik met de rechtermuisknop op en klik op " Copy layer " om " Layer 2 exemplaar " die nu aanwezig zal zijn in het " Layers " palet te creëren .
13

Klik op " Layer 2 copy " te maken het actief . Selecteer het " Beeld " menu , klik vervolgens op " Aanpassen " en tenslotte " Hue - Saturation ". Pas de kleurtoon door te klikken in het vak en het typen in 56 . De verzadiging moet blijven 85 en de lichtheid optie moet 0 blijven . Klik op " OK " om de wijzigingen toe te passen .
14

Klik op " Layers " en vervolgens " Maak een nieuwe laag. " Klik op " Layers " opnieuw , en in het submenu , beweeg de muis naar de " Zichtbare lagen samenvoegen " en klik op het.

Move 15 de muis om de " Layers " palet en klik op " mode " te brengen een keuzelijst . Scroll naar beneden in de lijst totdat u "Screen ", en klik erop.
16

Selecteer " Filter " en vervolgens " Blur . " Van de de " Blur " submenu filter , klik op " Gausian " om het filter te activeren . In het vak naast Radius , typt u in 9.2 . Klik vervolgens op " OK " om het filter af te ronden en pas het toe op het doek .
17

Beweeg de muis om de optie ' Beeld ' en klik erop om het submenu . Klik op " Merge Beeld . "
18

Selecteer " File " en vervolgens "Opslaan als . " Noem het bestand en selecteer het formaat waarin u het wilt opslaan .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Screentones in Photosho…
·Hoe te TrueType-lettertypen In…
·Hoe je het formaat van foto's …
·Hoe kan ik een Photo Sticker i…
·Hoe je foto's samen te mengen …
·Hoe te Wervelingen & Patronen …
·Hoe kan ik een afbeelding conv…
·Hoe maak ik Stained Glass Patt…
·Hoe te ICO maken met Photoshop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Systeemvereisten voor Pro Tools 7.4 
·Hoe beelden Blend in Photoshop CS3 
·Hoe te Reflecterende tekst Maak in Photo…
·Hoe de EA Download Manager verwijderen 
·Hoe de Hoek Hoek van Mijn Rectangle Tool…
·Hoe kan ik een leeg paneel in Drupal ver…
·Hoe maak je een Ghost bestand convertere…
·Hoe te Dynamite in Minecraft Krijg 
·Hoe de logaritme berekenen met Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com