Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe om kleur en verlichting Aanpassingen maken in Photoshop
Er zijn vele , vele manieren om een afbeelding in Photoshop aan te passen en te verbeteren . Van levendige tinten tot hoog contrast zwart en wit , de kleuren in een afbeelding een grote rol spelen bij de kwaliteit van het beeld , evenals hoe dat imago maakt de kijker te voelen . Weten hoe te manipuleren en kleuren en verlichting in uw afbeeldingen te verbeteren kan het verschil maken tussen een goede foto-album en een fantastische , professionele foto-album te zijn . Wat je nodig hebt
computer
Photoshop
Een afbeelding
kleur of licht
Toon Meer Aanwijzingen
Levels
1

Selecteer de " image " pull - down menu van het hoofdmenu balk aan de bovenkant van het scherm . kopen van 2

Selecteer het menu" instellingen " . Hier vindt u twee opties : u kunt kleuren aanpassen niveaus met de hand of instrueren Photoshop om de kleuren in een afbeelding zo goed mogelijk automatisch te corrigeren . Je zal doorgaans veel betere resultaten aanpassen van kleur niveaus met de hand.
3

Bepaal welke kleur je wilt werken . Het gebruik van de kleur niveau schatter, kunt u de primaire kleuren ( RGB of CMYK ) passen op het hele beeld , of alle kleuren bij elkaar passen , bijvoorbeeld , zwart en wit .
4

Gebruik de schuifregelaars aan de onderkant van het histogram ( grafiek ) om de kleur die u hebt geselecteerd .
curves
5

Selecteer het menu " curves " in het menu " aanpassingen" , dat is in te passen de " beelden " pull -down menu op de menubalk in het hoofdmenu . De curves gereedschap kunt u kleur op dezelfde manier je kunt in het menu niveaus , maar op een meer precieze niveau te manipuleren . Niet alleen kunt u een kleur uit de hele afbeelding toe te voegen of af te trekken , kunt u zich richten op de zwaarste delen van een bepaalde kleur in tegenstelling tot targeting die kleur in het hele beeld .
6

Klik op het ankerpunt in de rechterbovenhoek deel van de grafiek . Verschuiven langs de bovenkant van de grafiek wordt de geselecteerde kleur toe te voegen aan uw gehele beeld, terwijl het omlaag te schuiven langs de rechterkant van de grafiek wordt de geselecteerde kleur aftrekken .
7

Klik op de lijn bij elk punt langs het midden naar een ander ankerpunt te creëren . Gebruik dit om de lijn aan te passen in een bocht . Het aanpassen van deze curve wordt de intensiteit van de gekozen kleur van de punten waar die kleur is het meest overwegend verhogen of verlagen .
Helderheid /contrast
8

Selecteer de helderheid /contrast menu, dat is in de paragraaf " aanpassingen" van de " beelden " pull -down menu op de menubalk in het hoofdmenu . Deze tool kunt u de helderheid van de foto , evenals de verhouding tussen de lichte en donkere gedeelten te passen .
9

Klik op de preview- knop, zodat u kunt zien wat u doet om uw imago als je het doet .
10

Gebruik de schuifregelaar onder de " helderheid " balk om de helderheid van de foto aan te passen .
11

Gebruik de schuifregelaar onder het " contrast " bar om het contrast tussen de lichten en de donkere in uw beeld aan te passen .
Kleurtoon /verzadiging
12

Selecteer de kleurtoon /verzadiging menu, dat is in de " aanpassingen " sectie van de " beelden " pull -down menu op de menubalk in het hoofdmenu . Deze tool laat je de tint, verzadiging en helderheid van uw beeld aan te passen .
13

Gebruik de schuifregelaar op de " hue " balk om de tint van de kleur aan te passen in uw afbeelding . Met behulp van deze tool kunt u een enkele kleur in uw afbeelding te markeren .
14

Gebruik de schuifbalk op de " verzadiging " balk om de verzadiging aan te passen in je afbeelding . Hiermee kunt u de intensiteit van alle kleuren in uw afbeelding aan te passen . Draaien helemaal omhoog waarschijnlijk niet zal veranderen heel veel, maar draaien helemaal naar beneden zal uw afbeelding zwart-wit te maken .
15

Gebruik de schuifregelaar op de " lichtheid " bar aan te passen de witte waarde van uw afbeelding .
Zwarte en witte
16

Selecteer de optie " verzadiging " in de sectie aanpassingen van de " beelden " pull - down menu . Dit zal automatisch uw afbeelding op een zwart-wit beeld , als het niet al .
17

Selecteer de " zwart-wit " optie in de sectie " aanpassingen" van de " beelden " pull - down menu . Dit zal desaturate uw imago , maar laat je spelen met de intensiteit van de voormalige kleuren in uw afbeelding . Als u wilt dat de rode wijnen in de afbeelding donkerder dan de blues naar buiten komen , is dit de plek om dat te veranderen .
18

Klik op de preview- knop, zodat u kunt zien wat u doet om uw afbeelding als je het doet .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je foto's in Photosho…
·Hoe je Photoshop Styles Reset 
·Hoe te Frost maken in Photosho…
·Hoe te Fade in Photoshop Eleme…
·Magazine Scheur en Cut - out e…
·Hoe de druk gevoeligheid voor …
·Hoe te Sparks maken in Photosh…
·Hoe maak je een Concept Board …
·Wat zijn gidsen in Photoshop ?…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een 3D PDF Make 
·Wat doet GIMP Stand voor 
·Hoe maak je een Skype- telefoon activere…
·Hoe te Vignetting verwijderen in Photosh…
·Hoe een expliciete Tag op iTunes Verande…
·Hoe Microsoft Updates in XP uitschakelen…
·Hoe maak je een PPS- bestand te reparere…
·Hoe kan ik een Old Picture op Photoshop …
·Hoe te Relational Database query-talen B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com