Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je afbeelding onvolkomenheden in Photoshop
Ooit afgevraagd wat maakt de modellen in de modebladen ziet er zo geweldig? Hier is een hint : het is niet de kleren . Photoshop is een geweldig stukje software , in staat om alles uit volkomen fantastische en unieke beelden te corrigeren , zelfs de kleinste van vlekken en gebreken op een bestaande afbeelding te creëren . Of je nu een professionele fotograaf of gewoon op zoek die ene perfecte foto-album samen te stellen , zullen deze kleine - middelgrote schaal beeldcorrectie technieken laat je de meest fotogenieke foto's die je ooit hebt gezien te creëren . Instructies
De kloonstempel
1

Selecteer de kloonstempel van de belangrijkste werkbalk . De kloon stempel is een dynamische stempel die je kunt veranderen on the fly . In plaats van een enkel beeld als een traditionele stempel of zegel tool, kunt u een selectie van de afbeelding u werkt met kopiëren en gebruiken dat als een stempel voor andere gebieden van de foto . Kopen van 2

zoeken gebieden op je afbeelding die zouden profiteren van het stempel gereedschap . Het gaat vooral om gebieden die een uniform rond blik moet overeenkomen , maar niet om een of andere reden . Voorbeelden zou een smet op iemands gezicht , een ongewenste plek van verblinding , of rode ogen zijn. U kunt zelfs verwijderen hele wolken uit de hemel , boten van water , of soortgelijke grote objecten uit uniforme achtergronden.
3

Houd de Option-toets om de instelling "capture " van de kloon brengen stempel tool. Dit is hoe je veranderen wat de stempel eigenlijk legt op de afbeelding . Klik op een plek die u wilt gebruiken als een postzegel .

Laat de optie -toets 4 . Je hebt nu een stempel van wat je zojuist hebt geselecteerd met behulp van de capture -instelling .
5

Gebruik de stempel om zelfs uit fouten , onvolkomenheden en oneffenheden . Elke klik van de muis zal een stempel van toepassing .
Het retoucheerpenseel
6

Selecteer het retoucheerpenseel . Deze tool is net als de kloonstempel , maar in plaats van u te laten het deel van het beeld dat de fout zal vervangen definiëren , zal Photoshop proberen om de patronen en kleuren van de omringende pixels te lezen in het gebied te vullen met het retoucheerpenseel selecteren . Wezen , wanneer u een selectie met het retoucheerpenseel , wat direct naast en buiten die selectie zal worden gebruikt in de selectie te vullen .
7

zoeken gebieden op je afbeelding die zouden profiteren van de Snel retoucheerpenseel . Het retoucheerpenseel is als een minder nauwkeurig versie van de kloonstempel , maar het is sneller in sommige situaties , zoals wanneer u een onvolkomenheid in een groot uniform gebied . Het is ook goed voor gebruik op lijnen , zoals rimpels rond de ogen of mond , zoals je kunt klikken en slepen een selectie met de spot healing tool. Wezen , kunt u de gehele lengte van een lijn in plaats van stempelen al langs zijn lengte te traceren .
8

Klik en sleep de cursor over het gebied dat u wilt corrigeren in een schilderij beweging . Wees voorzichtig niet te ver weg van wat je het corrigeren .
De pipet /penseel combo
9

Leer deze sneltoetsen voor het pipet en de borstel te krijgen hulpmiddel : druk op " I " voor de pipet en " B " voor de brush tool. U zult heen en weer te schakelen tussen deze instrumenten vroeg en vaak , waardoor het kennen en gebruiken van deze sneltoetsen is essentieel . Met behulp van deze combo is als het gebruiken van een nauwkeuriger versie van de kloon stempel , zoals u zal schilderen met afzonderlijke kleuren in plaats van een selectie van het werkelijke beeld .
10

zoeken gebieden op je afbeelding die zouden profiteren van de pipet /brush tool combo . Veel gebieden die lijken alsof ze zouden profiteren van de kloon stempel , maar zijn te ingewikkeld om daadwerkelijk gebruik maken van de kloon stempel , zijn goede kandidaten . Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld plaatsen waar u een element uit je beeld, maar willen de uitstraling van licht en schaduwen , of kleine veranderingen in de vorm van objecten , zoals een gebouw , auto , plant of zelfs gelaatstrekken te behouden . Denken van deze combinatie zijn om Photoshop wat een zeer klein penseel is een canvas .
11

Selecteer de pipet door op " I " op het toetsenbord .
12

Identificeer een bruikbare /voorkomende kleur in de buurt van het gebied dat u wilt corrigeren . Klik op die kleur met het pipet .
13

Selecteer het penseel door op " B " op het toetsenbord .
14

Gebruik de brush tool te verminderen of uit te breiden het doelgebied . Doe dit met een zeer kleine borstel , en in een zeer korte beweging . Vaak is een enkele klik zal genoeg zijn .
15

Schakel terug naar de pipet . Selecteer een nieuwe maar soortgelijke kleur te gaan schilderen met . Het is belangrijk te schilderen met hetzelfde spectrum van kleuren die in de omringende afbeelding op een realistische gevoel creëren bestaan ​​.
16

verder heen en weer schakelen tussen de gereedschappen , waardoor kleine slagen met de borstel en de overstap naar een iets andere kleur vaak . Deze methode zal een tijdje duren om te houden van en mag niet worden gebruikt op grotere gebieden te krijgen , maar het kan een geweldig hulpmiddel zijn als je onder de knie hebt .
De brandwond en ontwijk gereedschappen < br >
17

Selecteer de dodge tool als je wilt om een deel van een afbeelding lichter te maken . Gebruik het als een penseel . Hoe meer je verf , hoe lichter het doelgebied zal worden.
18

Selecteer de burn tool als je wilt om een deel van een afbeelding donkerder te maken .
19

Wees voorzichtig niet om deze tools te gebruiken te veel . Een van de snelste manieren om een beeld te voelen nep is te knoeien met licht en schaduwen .
Vloeibaar
20

Gebruik het vloeibaar hulpmiddel als u wilt het veranderen vorm van een object meer dan raadzaam of praktische gebruik van de pipet /brush tool combo .
21

Selecteer het vloeibaar tool. Het is gelegen onder de " filters " pull -down menu op de menubalk aan de bovenkant van het scherm . U wordt meegenomen naar een aparte werkruimte waar uw afbeelding voor wijziging wordt weergegeven . U kunt in-en uitzoomen , net als je kunt in de belangrijkste werkgebied . U zult een nieuwe werkbalk aan de linkerkant vinden . Deze tools kunnen worden gebruikt om uw afbeelding vervormen op verschillende manieren , of om vislijnen die u al hebt gemaakt te verminderen of te verwijderen .
22

Selecteer de forward warp tool.
23

klik en sleep gebieden van de afbeelding die u wilt vervormen . Doe dit heel licht , dan los en gelden voor aangrenzende gebieden van hetzelfde object te ' halen ' van de rest van het object naar een uniforme warp op dat object te creëren .
24

Selecteer het gereedschap te reconstrueren indien je nam een warp te ver of willen helemaal afsluiten van een warp . U kunt ook klikken op cancel , die uit zal stoppen van het vloeibaar werkgebied zonder toepassing van eventuele wijzigingen in uw imago , en opnieuw beginnen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een eenvoudige lij…
·Wat is CMYK in Photoshop ? 
·Hoe je afbeeldingen in Adobe P…
·Smeltende Tekst Effecten in Ph…
·Hoe je Photoshop CS4 activeren…
·Photoshop Chrome Stijlen 
·Hoe echt mensen Animated over …
·Hoe te Avatars verdienen met P…
·Hoe te kleurbalans in Photosho…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik verwijzen naar een cel in een…
·Hoe te Fonts omzetten naar Ttf 
·Hoe maak je een Scatter Plot in Excel 20…
·De nadelen van Hyperlinks in PowerPoint 
·Hoe maak je een lege Word Pagina verwijd…
·IRC Trojan Removal 
·Hoe te converteren WMV naar DivX 
·Hoe te Rundll32.exe herstellen 
·Hoe om bestanden te uploaden naar Sharep…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com