Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Gratis concepthulpmiddelen
Drafting -software biedt ingenieurs de geautomatiseerde plannen voor mechanische en bouwkundige toepassingen te ontwikkelen . Met deze software kan de tekening van zowel 2D -en 3D-ontwerpen . Hoewel er geen tekort van commerciële producten beschikbaar voor aankoop , kan een kosten - negatieve gebruiker zich kan beroepen op een aantal van deze programma's zonder dat u ook maar een cent te betalen. CAD X11 door GrayTech Software , Inc

CAD X11 is ontworpen om gebruikers in staat om 3 - D wireframe modellen te voltooien , gelden Gouraud smooth shading , inclusief een FrameMaker -interface , ondersteuning voor TrueType fonts , meerdere weergaven en verificatie van de gegevens . Gebruikers kunnen ook gebruik maken van de gelaagdheid en PDF-uitvoer .

Er zijn geen kosten voor de gebruikers van de CAD- X11 . Het is volledig gratis en gebruikers kunnen de gratis versie van de software voor commerciële doeleinden gebruiken zelfs .

CAD X11 gebruikers
hebben wel de mogelijkheid om te upgraden naar een professionele versie van het product . De professionele versie stelt gebruikers in staat om complete tekeningen die groter zijn dan die welke zijn toegestaan ​​in de gratis versie zijn . Professionele gebruikers zijn ook toegestaan ​​om 1024 lagen te ontwikkelen in tegenstelling tot de 8 lagen die zijn toegestaan ​​in de gratis versie .
Creo Elements /Direct door Parametric Technology Corporation

Creo
Elements /Direct Modeling Personal Edition maakt aanspraak op een 3D CAD-software , die gratis te gebruiken voor een mensenleven . De makers van deze software strekking ook om de beste te bieden in direct modeling .

Creo Elements /Direct gebruikers mogen standaard 2D-en 3D -gegevens te importeren in de software voor het bewerken , waar ze de tekening kunnen ontwerpen met behulp van een top-down of bottom - up benadering .

de software bevat tools waarmee de gebruikers om een ​​realistisch uiterlijk toe te voegen aan hun 3D-modellen door de toepassing van schaduwen en reflecties .

GraphiteOne CAD

GraphitOne CAD is ontworpen om te draaien op de top van het Ubuntu besturingssysteem .

GraphiteOne CAD programma
is verkrijgbaar in zowel een 2D- en een 3D- aanbod. Beide varianten kunnen worden gebruikt zonder de kosten voor 30 dagen . Echter , na de 30 - daagse proefperiode , alleen de 2D -versie blijft gratis te gebruiken en het gebruik wordt beperkt tot prive-gebruik met niet meer dan 500 individuele schetselementen voor elke tekening .

Het programma staan ​​oppervlak en blad modellering functionaliteit en biedt gebruikers de mogelijkheid om constraint - based schetsen en montage uit te voeren .

GraphiteOne
is ontworpen met een open component architectuur , waardoor het programma zwaar te worden aangepast aan de behoeften van de gebruikers te voldoen .
< br >
Kompas 3D door The Ascon Groep

Kompas 3D is monteur opstellen van software ontworpen om te helpen bij de creatie van 3D- dimensionale associatieve modellen .

de lichte versie van de software wordt beschikbaar voor gebruik zonder kosten .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te Zeros Extract in Matlab…
·CAD Design Projects 
·Hoe maak je een Kommagescheide…
·Hoe te Lisp Routines Schrijf i…
·Hoe te PrimoPDF toe als een pr…
·Circuit Designing Software 
·Hoe kan ik een vliegtuig Prope…
·De definitie van Intergraph PD…
·Vergelijking van CNC programma…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Gratis Address Label Software 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe kan ik een factuur voor Free Create 
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Gratis Address Label Templates 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
  Software Articles
·Hoe maak je een drop-down box in Excel 
·Hoe te DCF converteren naar Word 
·Hoe kan ik een logo met uw Picture Maak 
·Hoe kan ik iTunes video's converteren na…
·Hoe te Ports voor Avira toevoegen 
·Hoe te Animated GIF converteren naar MOV…
·Hoe te berekenen Rechte Betaal in Excel 
·Hoe maak je Typ in een PDF Application 
·Hoe te Unformat Breuken in Word 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com