Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
3D Studio Max : entrypoint niet gevonden
Twee primaire triggers kan de fout " Entry Point Not Found " veroorzaken te verschijnen in 3D Studio Max versie 5.1 en hoger : pitje dienst incompatibiliteit en object enablers . Deze programma extras niet altijd bruikbaar werken met 3D Studio Max en kan uw werk stroom tot stilstand te brengen als je niet weet hoe je de resulterende conflicten op te lossen als ze zich voordoen . Foutmelding

- error " 3dsmax.exe Entrypoint niet gevonden " ontstaat meestal wanneer er een conflict ontstaat tussen de Autodesk 3D Studio Max en een vereniging proces dat bekend staat als een laag pitje service. Deze service draait op de achtergrond standaard , maar het kan niet goed met gepatchte versies van 3D Studio Max 5.1 of hoger . U kunt ook deze foutmelding te zien bij het opstarten als een corrupte object enabler in uw Autodesk -map is geïnstalleerd .
Backburner Dienst

De pitje dienst faciliteert coöperatieve rendering tussen twee of meer computers in een netwerk . Met pitje , kunt u verder werken in een Autodesk programma, terwijl alle tekeningen of 3D modellen die u of uw medewerkers hebben afgerond worden gesmolten in de achtergrond . Dit genetwerkte aanpak beperkt de belasting op een bepaalde computer en drastisch vermindert de tijd nodig om een ​​3D- beeld terug . U kunt een laag pitje te lokaliseren met behulp van het Microsoft Configuration Utility .
Deactiveren Backburner Dienst

Voor het oplossen van compatibiliteitsproblemen tussen 3D Studio Max en een laag pitje service, je moet de dienst uit te schakelen , verwijderen en opnieuw installeren 3D Studio Max via het Configuratiescherm , en vervolgens weer pitje service. Om pitje deactiveren , klikt u op ' Start ', de rechtermuisknop op " Computer " en klik op "Manage . " Klik op de pijl naar links van ' Services en toepassingen ', en dubbelklik op de " Diensten " , ingeven die verschijnt . Blader omlaag in de lijst met services op " Backburner . " Klik met de rechtermuisknop op dit item en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het selectievakje " Opstarttype " en het veranderen van " Automatisch " naar "Manual . " Reverse deze actie als je de 3D Studio Max .
Object enablers opnieuw hebt geïnstalleerd

object enablers
zijn kleine , stand-alone programma's die u gebruikt om bestanden afkomstig uit een Autodesk programma openen een andere Autodesk applicatie . Ze elimineren de noodzaak om zowel Autodesk apps geïnstalleerd op dezelfde computer . Soms, echter , enablers kan corrupt of verouderd raken, waardoor er een fout bij het opstarten " entrypoint niet gevonden " . Om dit probleem op te lossen , gewoon de enabler opnieuw installeren via het configuratiescherm . Deze keer, echter , installeert u de enabler om een andere dan de Autodesk directory locatie door te klikken op de knop "Bladeren" in het selectiescherm directory . Dit voorkomt dat de enabler van invloed zijn op Autodesk als het bestand beschadigd raakt .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te Prt converteren naar DW…
·Hoe jezelf Teach Computer Aide…
·Hoe om bestanden van AutoCAD n…
·Verbinding maken Micrologix PL…
·Hoe te Interop Beveiliging geb…
·AutoCAD Lite Training 
·Hoe kan ik een aangepaste bibl…
·Autodesk Inventor Gereedschap 
·Minimale Computer Eisen Solid …
  Related Articles
Hoe maak je een 3D- lettertype in Word 2…
Hoe maak je een 3D- cirkel in Office 200…
Hoe maak je een 3D-grafiek op een Mac Cr…
Verschil tussen Visual Studio Standard &…
Hoe kan ik muziek bewerken in Samsung PC…
Hoe de Samsung Media Studio Uninstall 
Hoe te installeren MS Visual Studio 6.0 …
Problemen met Cam Studio 
Het verschil tussen Max Gladheid & Scher…
  Software Articles
·Hoe maak je visitekaartjes met GIMP 
·Hoe te gebruiken Xilisoft naar YouTube v…
·Hoe te Interviews geven op Skype 
·Microsoft SQL 2005 Eisen 
·Hoe toe te passen Traffic Shaping een ga…
·Hoe kan ik Excel 's CONVERT functie gebr…
·Hoe maak je een kalender te installeren …
·De minimale bitrate voor mp4 
·Hoe kan ik Excel spreadsheets sorteren o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com