Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe kan ik een aangepaste bibliotheek Part maken in Eagle CAD Tool
Het ontwikkelen van gespecialiseerde software tools in elke CAD- software is iets voor de meer gevorderde gebruikers en is de meeste keren moeilijk te beheersen . Maar na het gebruik van de Eagle CAD-tool , kunt u geneigd zijn om een aangepaste bibliotheek deel te maken vanwege het beperkte deel bibliotheek beschikbaar . Hier ziet u hoe een aangepaste bibliotheek deel voor het gedeelte bibliotheek in het Eagle CAD-tool te maken . Instructies
1

initialiseren de Adelaar bedieningspaneel en een nieuwe bibliotheek voor uw kant tool. Dit maakt het makkelijker voor u en anderen om de tool vinden . Doe dit door te kiezen voor " Nieuw " en vervolgens " Library " onder het menu Bestand . U kunt ook uw instrument toe te voegen aan een bestaande bibliotheek door rechts te klikken op de bibliotheek die u wilt uw instrument toe te voegen . Kopen van 2

Definieer uw pakket . Pak je data sheet , zodat u uw pakket kunt wijzigen om de onderdelen specs . Klik op de " Package " icoon , die brengt het vak "edit " met een "nieuwe" veld waarin u de naam van uw nieuwe pakket zetten . Typ de nieuwe naam van uw pakket en klik op " OK . " Deze actie zal een zwart rooster met een wit kruis . Het witte kruis is het middelpunt van uw pakket .
3

Stel de grid naar een redelijke instelling voor uw ontwerp en ofwel een kopie van een vergelijkbaar pakket in uw ontwerp en het bewerken, of definieer uw ontwerp vanaf nul . Zorg ervoor dat alle elementen op de juiste laag.

Naam 4 de elementen . Typ de naam in de command line en dubbelklik op uw element en een dialoogvenster verschijnt . Typ de naam van uw element en klik op " OK . " Verander de naam en de waarde lagen en voeg standaardparameters voor de naam en de waarde die de gebruiker van het pakket later zal veranderen . Zorg ervoor dat je alle elementen op de juiste laag.
5

Voeg een symbool . Klik op het symbool knop en een bewerking box zal verschijnen met een veldnaam . Voeg een naam en klik op " OK " en stelt het symbool in schematische vorm . Dit hoeft niet een directe weergave van uw pakket , maar slechts een algemene voorstelling van het zijn .
6

Maak het apparaat op het symbool en het pakket aan te sluiten. Klik op het pictogram van het apparaat en voeg de naam van het apparaat . Voeg uw pakket door te klikken op de knop " nieuwe " en het selecteren van uw pakket . Voeg het symbool door te klikken op het pictogram symbool . Zorg ervoor dat u het apparaat wilt opslaan .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Gratis concepthulpmiddelen 
·Hoe maak je een cilinder maken…
·Hoe te berekenen een natuurlij…
·Hoe voeg ik Autodesk Inventor …
·Over 3D AutoCAD Training 
·Hoe u Microsoft Visual SourceS…
·Hoe gegevens voor de Langmuir …
·Systeemvereisten voor een 4M I…
·Hoe maak je een PLC Ladder Dia…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Set Up UPNP op WMP11 
·Hoe doe ik een Gradient op Tekst in GIMP…
·Hoe te Aangepaste vormen in Photoshop CS…
·Hoe te MegaVideo converteren naar AVI 
·Hoe maak je een PowerPoint-dia Kopiëren…
·Hoe te Bearshare naar iPod downloaden 
·Hoe maak je een Mac - geformatteerde sch…
·Hoe te Aanvraagformulieren Zorg 
·Hoe Set Up Office Word mappen & submappe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com