Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Problemen met Cam Studio
Bij een poging om iets dat zich voordoet op uw computerscherm te nemen , zou de eerste gedachte zijn om een camcorder en opnemen op het scherm te pakken alsof het een bruiloft of dans overweging . Hoewel dit zou technisch gezien tot het gewenste resultaat , is er een andere optie voor het opslaan van de video-en audio-presentatie op uw computerscherm . CamStudio is een gratis opname applicatie die kan worden aangepast om de opname te voldoen op uw computer . Als u een probleem met CamStudio ondervindt , kan het worden opgelost met behulp van interne instrumenten van het programma . Instructies
Problemen Video problemen
1

Klik op de "Start" of "Windows "-knop in de linker bovenhoek van uw scherm , kies vervolgens "Programma's" of " Alle programma's. " Scroll naar " CamStudio " en selecteer deze om het programma te starten . Kopen van 2

Selecteer " Opties " aan de bovenkant van het venster , kies dan " Video-opties . "
3

Klik op het drop - down menu naast " compressor ", selecteer vervolgens de compressor die je wilt gebruiken . Deze lijst omvat CamStudio 's standaard compressoren , evenals eventuele extra codecs die u hebt geïnstalleerd .
4

Selecteer het vakje naast " Auto Adjust " aan de onderkant van het venster , vervolgens handmatig aanpassen van de waarden in de "Set keyframes elke" tekstvak , de " Capture frames elke" tekstvak en in de " Playback rate " tekstvak . De makers van CamStudio suggereren waarden van " 30 ", " 50 " en " 20 ", respectievelijk . Klik op de knop "OK" als alle instellingen zijn opgeslagen .
5

Klik op de optie "Regio" aan de bovenkant van het venster , vervolgens op of een " Fixed Region " of een "Full gebruiken scherm " regio. Als u de optie "Regio" selecteert , dan krijgt u de optie om uw eigen regio na het klikken op de knop "Record" .
Problemen met audio oplossen
6

Klik op de "Start" of "Windows "-knop in de linker bovenhoek van uw scherm , kies vervolgens "Programma's" of " Alle programma's. " Scroll naar " CamStudio " en selecteer deze om het programma te starten .
7

Klik op " Opties " aan de bovenkant van het venster , geef uw audiobron van de "Doe geen audio-opname , " "Record audio van de microfoon " en " Record audio van de luidsprekers " optie .
8

Klik op " opties " aan de bovenkant van het scherm , dan gaat u naar " audio-opties , " selecteer " Audio -opties voor de luidsprekers " of "Audio -opties voor de microfoon , " afhankelijk van uw behoeften . Klik op het drop -down menu onder " geluidskaart apparaat " en kies uw optie spreker , klik nogmaals op de knop "Sluiten " .
9

Klik op " Opties " aan de bovenkant van het venster , dan gaat u naar " Audio-opties " en kies de optie "Audio en Video synchronisatie " .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een server Login v…
·Hoe je Foto Unzip 
·Hoe je digitale foto's naar DV…
·Hoe te CSO converteren naar IS…
·Hoe kan ik Google Fix op mijn …
·Hoe te Wise Registry Cleaner R…
·Hoe u een Ping Packet Size 
·Gratis Software om zich te ont…
·Hoe je Time Machine Setup te N…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om dvd- films te downloaden naar uw …
·Hoe u Microsoft Word-documenten wijzigen…
·Hoe kan ik een Inactieve Add Zorg in Act…
·Hoe te publiceren Mijn Microsoft Powerpo…
·Hoe Smart Tags verwijderen in Word 
·Hoe te Centreren van kolommen in Excel 
·Hoe u de automatische Tel het totale aan…
·Ik kan niet achterhalen hoe om niet over…
·Hoe maak je een bron toe in een Word 200…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com