Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Verschil tussen Visual Studio Standard & Professional
Microsoft's Visual Studio is een full feature ontwikkeltool voor het Windows -platform . Het ondersteunt een groot aantal programmeertalen , waaronder C + + , C # en Visual Basic . Het pakket bevat ook Visual Web Developer , een tool voor het bewerken van de code die wordt gebruikt binnen de websites. Met ingang van 2010 , de software- tool is beschikbaar in twee versies : Standard en Professional . Zoals de naam doet vermoeden, de professionele versie is meer volledige functionaliteit dan de standaard versie , waardoor het een aantrekkelijk hulpmiddel voor professionele software-ontwikkelaars dan de standaard versie . Releases

Opgemerkt moet worden dat , afhankelijk van de versie die u gebruikt , kunt u wel of geen toegang hebben tot alle genoemde talen ; gebruikers van Visual Studio 2005 en ouder zal ook tools voor het J # , terwijl gebruikers van Visual Studio 2008 en later niet.
Set- up

Een van de eerste verschillen gebruikers zullen merken tussen de standaard en de professionele versies van de software verschijnt tijdens de installatie . Visual Studio Professional biedt meer mogelijkheden voor de gebruiker tijdens de installatie , waardoor grote customability aan de unieke ontwikkeling behoeften van de gebruiker tegemoet .
Toegevoegd Menu Items

de meerderheid van de gebruikers zou het waarschijnlijk niet echt de professionele versie nodig hebt , als de standaardversie is een vrij krachtig pakket . Als het gaat om codering in een van de offline talen , een van de grote verschillen tussen de standaard en de professionele versies zijn de menu's , de professionele versie legt de tools die enigszins anders en biedt meer van hen . Helaas kan dit echter maken de professionele editie lijkt een beetje rommelig .
64 Bit Ondersteuning

, zullen gebruikers die geïnteresseerd zijn in de 64 bit ontwikkeling moeten de professionele versie van de aankoop de suite , aangezien de standaard een ontbreekt vele essentiële instrumenten voor het ontwikkelen voor 64 bit systemen , met inbegrip van een debugger voor 64 bit programma's .
Database Ondersteuning

Ontwikkelaars
hoeven geavanceerde hulpmiddelendatabank moeten ook kijken naar het krijgen van de professionele versie , als de database ondersteuning voor de standaard versie is veel slechter van.
Cost

de standaard editie is aanzienlijk minder duur dan de professionele, maar als je de extra functionaliteit van de professionele editie nodig , u blijven zitten met geen andere mogelijkheid dan om de extra kosten te absorberen .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te Adressen Update over GP…
·Hoe te lezen & Burn een CIF Be…
·Hoe de CPU temp Monitor 
·Hoe je alle bestanden in mqueu…
·Hoe je foto's vanaf Walmart Di…
·Hoe te Azure Install 
·Sysadmin Tools voor Windows 
·Hoe je e-mails Overdracht van …
·Hoe te Mdf gegevens bekijken 
  Related Articles
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pag…
Verschil tussen Notepad en Wordpad 
Hoe u Microsoft Office Transfer tussen c…
Verschil tussen Word Document & HTML doc…
Verschil tussen MS Office 2003 en MS Off…
Hoe kan ik Steek een Dot Tussen Woorden …
Wat is het verschil tussen Woord & Winwo…
  Software Articles
·Hoe kom ik erachter wat Sound driver je …
·Hoe je het pad wijzigen om sjablonen in …
·Hoe te openen PXJ 
·Bepalen welke primaire sleutel type te g…
·Hoe te Pitch in UTAU Verander 
·Hoe het ontwerp met Illustrator 
·Hoe maak je een sjabloon Monitor campagn…
·Tips voor het gebruik van Ventrilo 
·Hoe doet u mee Verscheidene Word-documen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com