Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
De minimale bitrate voor mp4
MP4 is een gestandaardiseerde definitie van een media formaat container voor video-en audiobestanden . Een media-formaat container kan verschillende soorten multimedia , zoals video , audio , ondertiteling en metadata informatie gebruikt om aanvullende informatie naast de primaire video en audio streams streamen houden . MP4 geen minimum bitrates definiëren voor ingesloten video , maar de effectieve minimale bitrate wordt door een subjectieve evaluatie van de kwaliteit van de resulterende video instellen . Het definiëren Bit Rate

Bitrate is een verhouding van computergegevens om tijd , meestal uitgedrukt in kilobits per seconde of megabits per seconde voor video formaten . De meeste video -bestanden maken gebruik van een constante bitsnelheid , waardoor de bit rate te bepalen van bestandsgrootte en video lengte , bijvoorbeeld een HD -video met een bestandsgrootte van 60 MB en een lengte van twee minuten heeft een bitrate van 60 megabyte /120 seconden * 8 bits , of precies 4 megabit per seconde .
media containers en codecs

Een media- container-formaat definieert de wijze waarop de ingesloten multimedia-informatie wordt gelezen terug in een mediaspeler . De container definieert de bestandsstructuur metadata , die de speler over de bijgevoegde multimediastroom informatie informeert , en wordt gevolgd door de multimediastromen en optionele extra metadata en weergavedata . Een codec is de software die wordt gebruikt om video te converteren naar het formaat opgeslagen binnen de media- container. MP4 wordt algemeen aangenomen en ten onrechte een codec , maar als een media container kan video door verschillende codecs houden . Bijvoorbeeld , kan een MP4 videobestand video gemaakt door x264 , Sorenson Video of codecs Xvid bevatten , onder vele anderen . Standaard bitrates voor MP4 video varieert van 30 kilobits /seconde voor mobiele telefoon streaming video tot 4 megabit /seconde voor HD streaming en DVD-video .
Codecs en bitsnelheid
< br >

Alle video moet digitaal worden voordat het kan worden opgeslagen op de computer media en afgespeeld op computers en draagbare apparaten . De meeste camera's en professionele studio creëren video met behulp van een ruwe video -formaat , waar alle informatie wordt opgeslagen in zeer grote bestanden . Deze bestanden maken media transmissie lastig of onmogelijk is , bijvoorbeeld , kan een high - end digitale video camera op te slaan meer dan een gigabyte per minuut van de gegevens , die alleen zou voor 4-8 minuten video op een DVD-disc . Codecs deze video comprimeren in veel kleinere bestanden die kunnen worden verspreid , meestal op optische media of via het internet . Software gebruikt deze codecs bepaalt de bitsnelheid , die het gevolg van de afweging compressieniveaus in de gegevens ten opzichte van de kwaliteit van de resulterende video . In consumenten-grade software , de gebruiker heeft de mogelijkheid van het instellen van een doel bitsnelheid , maar dit kan worden overschreven door de gebruiker andere voorkeuren met betrekking tot video- beeldformaat , frames per seconde en de andere kwaliteitsinstellingen zijn.
het kiezen van optimale bit Rate

Bij het coderen van uw eigen video , de optimale bitrate hangt af van uw video kwaliteitseisen . De meeste video-encoders zal u toelaten om een willekeurig lage bitrate voor de gecodeerde video instellen , maar dit zal resulteren in een onbekijkbaar video, die meer lijkt op een diapresentatie . Begin met het standaard bitrates door uw video- encoder te stellen , daarna experimenteren met lagere tarieven afhankelijk van wat trouw is nodig . U kunt de bitsnelheid veel verder te verlagen als u ook de pixelafmetingen van de gecodeerde video te verminderen; een 512 bij 288 afbeelding is 14 keer kleiner dan een 1920 bij 1080 beeld , en vereist een navenant kleinere bitsnelheid , maar dit uiteraard grote invloed de scherpte van de resulterende video . Zeer kinetische video vereist meer bits per seconde , maar meestal statische video waarin kleine veranderingen tussen frames kunnen krijgen door met veel lagere bitrates .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een watermerk Bann…
·Stap-voor - stap instructie vo…
·Hoe kan ik mijn MacBook Pro Ph…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe je AVI bestanden te conver…
·Real Player Alternatieven voor…
·VideoStudio Sound Tutorial 
·Hoe te SRT hardcoden naar AVI 
·Hoe te Subs Van Rip DVD 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Tekst -naar-spraak op m…
·Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
·Excel & Filemaker Pro Gelijkenissen 
·Hoe kan ik video bestanden met behulp va…
·Hoe een Norton Block File Run 
·Hoe te openen Excel Templates 
·Hoe het standaard Doc Pad wijzigen in Wo…
·Het toevoegen dropdown Dozen in MS Word 
·Wat is een Photoshop Layer ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com