Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik AVI converteren naar MJPEG
Wanneer digitale video's worden gepubliceerd als bestanden , zijn hun media tracks gecodeerd met codecs . Een codec is in wezen een digitale algoritme dat codeert en decodeert een datastroom . Zodra een film audio -en video- tracks zijn gedigitaliseerd met een codec , moeten ze in een multimedia container formaat worden opgeslagen om te worden verspreid als een enkele file . AVI is een voorbeeld van een multimedia container formaat dat de M - JPEG video-codec ondersteunt . Als gebruikers willen een AVI-bestand te wijzigen en verander de video- codec om M - JPEG , zullen ze nodig hebben om gebruik te maken van een bestand conversie programma te maken om de taak te voltooien . Instructies
MPEG Streamclip
1

Launch MPEG Streamclip . Ga naar " File " op het programma menu en selecteer "Open Files ... " Blader naar het AVI- input file in het venster bestand . Selecteer het item en klik op de knop "Open " om de media te laden in de applicatie . Kopen van 2

Ga terug naar " File " en selecteer " Export naar AVI . " Een " AVI /DIVX Exporter " scherm zal inzetten .
3

Open het " Compression " drop - down menu . Kiezen tussen de " Apple Motion JPEG A " en " Apple Motion JPEG B " opties . Klik op de " Make AVI " knop .
4

Selecteer een bestemming voor het opslaan van het AVI- output file . Klik op " Opslaan " om de video te coderen . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media met succes is gegenereerd .
IWisoft Free Video Converter
5

Start de iWisoft Free Video Converter . Klik op het pictogram " Add " en blader naar het AVI- input-bestand in het venster bestand . Selecteer het item en klik op de knop "Open " om de media te laden in de applicatie .
6

Open de " Profiel " drop - down menu . Ga naar " Common Video" en selecteer " AVI - . Audio - Video Interleave ( . * Avi ) "
7

Klik op de knop 'Instellingen' en een programmering scherm zal inzetten . Ga naar de sectie "Video " en open de " Codec " pull - down menu . Kies de " MJPEG " optie en klik op "OK".
8

Klik op de knop 'Start' om de video te coderen . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media met succes is gegenereerd . Klik op de " Doel zoeken " knop om naar het AVI- output file van de standaard opslaglocatie .
SUPER

Launch SUPER 9 . Open de " Media Format " drop - down menu en selecteer " AVI . " Open de " Selecteer de Output Video Codec " drop-down menu en selecteer " M - JPEG . "

Drag 10 en neerzetten van de AVI- input file in de sectie " Drop a Valid Multimedia File Here " . De media zullen in de applicatie worden geladen .
11

Klik op de knop " Encode (Active Files ) " om de video te coderen . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media met succes is gegenereerd . De AVI- output bestand wordt geëxporteerd naar dezelfde locatie als het AVI- input file .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een MP4 Video Rote…
·Xilisoft Voice Sync Problemen 
·Hoe maak je een Time Lapse Vid…
·Hoe te Pictures In Video Edit …
·Hoe AVI Van breedbeeld tot Ful…
·Hoe een bestand te hernoemen V…
·Hoe te Delen van video's Cut i…
·Hoe maak je een hoofdstuk Extr…
·Is Windows Movie Maker Freeze …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te ActiveX installeren op een Remote…
·Wat is de extensie december ? 
·Hoe te Machtigingen geven aan Msconfig 
·Hoe maak je een backup-cd van de PC-game…
·Hoe je meerdere ZIP -bestanden uitpakken…
·Hoe je verloren bestanden in Linux Recov…
·Hoe te Pagination Block 
·Hoe te installeren Gimp 2.4.5 
·Hoe maak je een Microsoft Word 2007- doc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com