Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
DVD Editing Tutorial
Een video die op een dvd wordt opgeslagen als een DVD image-bestand , bekend als ISO . Een ISO -bestand is niet alleen bevat video . Alle gegevens die de schijf nodig heeft om correct te spelen in een dvd-speler wordt ook opgeslagen in het beeldbestand . Als u een DVD wilt bewerken, kunt u dit doen een paar manieren . De eerste is om het ISO- bestand te bewerken om een ​​deel van de video of de gegevens te verwijderen of te verplaatsen . De tweede is de eigenlijke video opgeslagen op de disc bewerken. Instructies
ISO Editor
1

Download een programma dat de instrumenten biedt om te lezen en te bewerken van een ISO-bestand . Programma's die ISO include Handbrake en DVD Shrink ( zie bronnen ). Eenmaal gedownload , dubbelklikt u op het pictogram en volg de aanwijzingen om de ISO- editor te installeren op uw systeem .

Open Handrem 2 of kunt bewerken DVD Shrink op uw computer . Open de ISO in Handrem door te klikken op de knop "Bron" , het kiezen van de optie "DVD /Video_TS map" , het lokaliseren van de ISO in het venster dat opkomt en te dubbelklikken op het bestand . In DVD Shrink , klik op "Open Files , " zoek de ISO en dubbelklik erop .
3

Open het menu door " titel " in Handbrake en kies een bestand uit de lijst met individuele bestanden in de DVD ISO . Klik op een van de tabs onderin het scherm om alle beschikbare instrumenten te bekijken en klik op een hulpmiddel om bewerkingen aan het individuele dossier .

In DVD Shrink , drukt u op de "Re - author " knop om het editing tools , dubbelklikt u op elk individueel dossier uit de lijst met ISO-bestand en gebruik maken van de tools die op het scherm verschijnen om bewerkingen uit te voeren .
4

Klik op " Bladeren " in Handbrake als je eenmaal hebt afgerond uw bewerkingen en kies de map waar u het bestand wilt opslaan op de harde schijf .

In DVD Shrink , klik op " Backup " en dan " Bladeren " om een output map te selecteren .
5

Selecteer een output formaat in Handbrake door te klikken op het menu door " container " en het selecteren van een van de genoemde bestandstypen . In DVD Shrink , het bestand opgeslagen als een nieuw ISO automatisch . Zodra u de output formaat hebt gekozen , klikt u op ' Start ' in Handbrake , of klik op "OK" in DVD Shrink om de bewerkte ISO . | Video Editor
6

opslaan Pak de inhoud van het ISO . Om de inhoud van een ISO- bestand uit te pakken , moet u beschikken over een openritsen programma, zoals WinZip of WinRAR , geïnstalleerd op uw computer . Zodra het programma is geïnstalleerd , gaat u naar de map die de ISO bevat de rechtermuisknop op het ISO en kies " Alles uitpakken " uit het menu dat verschijnt . De bestanden van de ISO , waaronder de video-object -bestanden of VOB , uitpakken in dezelfde map waarin de ISO wordt opgeslagen .
7

Zet de VOB video bestand dat u wilt bewerken in een standaard videobestanden waarvoor de video - editing applicatie die u normaal gebruikt kan herkennen . Bijvoorbeeld , iMovie bewerkingen MOV en AVI-bestanden en Windows Movie Maker bewerken AVI , MPEG en WMV-bestanden . Zetten de VOB bestand dat gratis door te gaan naar een online converter , zoals Media - Convert of Zamzar , en volgens de instructies op de pagina om het videobestand te converteren .
8

Open uw gebruikelijke video - editing toepassing . Klik op de knop 'Importeren' in de video-editor en selecteer het geconverteerde videobestand vanaf de dvd . Zodra het bestand is geïmporteerd in de " Media " venster in de editor , sleept u de videoclip naar de video- editing applicatie tijdslijn en gebruik het programma tools om het bestand te bewerken .
< Br >

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren van een ISO…
·Hoe te Effecten Across Clips B…
·Hoe om foto's te converteren n…
·Hoe te spelen Xvid op een DVD …
·Hoe maak je een video met Medi…
·Hoe kan ik een SRT -bestand br…
·Hoe doet u mee Multiple MPG be…
·Hoe de Sync in VirtualDub Fix 
·Hoe je video's converteren met…
  Related Articles
Hoe DVD Cases maken 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
  Software Articles
·Hoe programma's draaien in een ISO -best…
·Hoe de AVG update 
·Hoe te bevestigen VirtualBox Headless na…
·Hoe maak je een lijn in Word 2007 Draw 
·Hoe kan ik een object roteren in een cir…
·Hoe kan ik een afbeelding insluiten in e…
·Hoe kan ik Excel Time Difference convert…
·Hoe maak je een veld creëren voor Notes…
·Hoe je tekst schrijven in een spiraal in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com