Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe om foto's te converteren naar mpeg
Wanneer u een groot aantal foto's dat u wilt delen met een groep , een mogelijke manier om die foto's te tonen is om een ​​film te diavoorstelling te maken . Met een film diavoorstelling , in plaats van het bladeren door uw digitale foto handmatig , kunt u een keer op "Play " en de beelden op het scherm een voor een . U kunt ook muziek of titels toevoegen aan een diavoorstelling naar een echte multimedia- ervaring te creëren . Zodra u uw diavoorstelling hebt gemaakt , kunt u deze af te kunnen spelen in de meeste mediaspelers door deze op te slaan in een standaard video-formaat , zoals MPEG . Wat je nodig hebt
Video - editing software
Toon Meer Aanwijzingen
iMovie

Launch iMovie 1 als u een Mac- computer . iMovie is inheems film - editing software Mac 's , en het programma heeft de mogelijkheid om slideshows te maken van beelden ook. Naar iMovie starten , klikt u op het pictogram iMovie op de docking bar . Kopen van 2

Voer een naam voor het nieuwe iMovie-project als daarom wordt gevraagd . Zorg ervoor dat u het bestand iets dat maakt het makkelijk om opnieuw te vinden noemen. Het project wordt automatisch opgeslagen in de map iMovie-project .
3

Klik op "Import" en navigeer naar de map waarin de foto's die u wilt omzetten in MPEG bevinden zich in het venster dat verschijnt . Houd de toets " Command " en klik op elke afbeelding die u wilt toevoegen aan het project om ze allemaal tegelijk te selecteren . Klik vervolgens op de knop "Open " om ze toe te voegen aan de diavoorstelling . Als u ook wilt een muziekbestand toe te voegen aan het project , klikt u op "Import" weer , vind het muziekbestand in het venster en dubbelklik erop om het toe te voegen .
4

Sleep elke foto om de tijdlijn in de volgorde waarin u ze wilt weergeven . Als je zou willen om de hoeveelheid tijd dat het beeld wordt weergegeven in het project te wijzigen , klikt u op de rechterrand van de clip en sleep deze vooruit of achteruit . Ook, sleept u het muziekbestand naar de tijdlijn en plaats het op het " Audio /Muziek " spoor .
5

Ga naar het menu " Delen " en kies "Exporteren als QuickTime . " Dit exporteert het bestand als een MOV- filmbestand . U kunt niet rechtstreeks exporteren als MPEG in iMovie .
6

Zet het MOV -bestand vanuit iMovie naar een MPEG bestand . U kunt converteren voor gratis door het volgen van de aanwijzingen op het scherm in een online systeem zoals Zamzar , YouConvertIt of Movavi Online Convert ( zie bronnen ) .
Windows Movie Maker
7

Start Windows Movie Maker als u een Windows- computer . Zoals Mac 's iMovie , kan de native Windows movie - editing software een filmpje te maken van beelden . Als u niet beschikt over een desktop icoon voor Movie Maker , klikt u op het menu " Start " , " Alle programma's " en vervolgens op " Windows Movie Maker " in de lijst .
8

Klik op " Import Media " in de werkbalk . Wanneer het venster wordt geopend , gaat u naar de map waarin de foto's die u wilt toevoegen zijn opgeslagen , houdt u de "Ctrl" toets , klik op elke afbeelding die u wilt toevoegen , en klik op ' Openen '. Klik vervolgens op "Import" opnieuw en ga naar de map waarin het muziekbestand dat u wilt toevoegen , klikt u op het bestand en klik op 'Openen'.
9

Voeg de foto's die u hebt geïmporteerd naar de tijdlijn , een voor een , in de volgorde waarin u ze wilt weergeven . Wijzig de hoeveelheid tijd dat elke foto door op de rechterrand van de clip en het ofwel vooruit of achteruit . Zet het muziekbestand dat u geïmporteerd op het " Audio /Muziek " spoor .
10

Publiceer de film als " AVI " door te gaan naar " File > Film publiceren " en te kiezen voor " AVI " in de "Publiceren " wizard die verschijnt . Zoals iMovie , Windows Movie Maker kan niet direct als MPEG publiceren . Kies de map waarin u het bestand wilt opslaan door op de knop "Bladeren" en druk dan op de knop 'Publiceren' .
11

Ga naar Zamzar , YouConvertIt of Movavi Online Convert ( zie bronnen ) . Upload het AVI-bestand door het volgen van de instructies op het scherm , kies de "MPEG " output formaat en converteren .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Fout op de Libavcodec.so.51 op…
·Tools om AVI converteren naar …
·Hoe rmvb omzetten naar AVI met…
·Hoe te converteren van de hand…
·Wat is een AVI File Type ? 
·Hoe je Real Player upgraden 
·Hoe te Fade out een externe Fi…
·Hoe u de grootte van een AVI- …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een PDF- bestand te openen op…
·Hoe een icoon Sinds een JPG-of JPEG-best…
·Wat is de extensie 20 ? 
·Hoe maak je een VKF invoegen in een e-ma…
·Hoe te Vocals bewerken Out of Music 
·Hoe gegevens In Excel 2007 
·Hoe te disconect PayPal Van iTunes 
·Hoe de Bevolking zoeken Binnen One Mile …
·Hoe de resolutie Grootte op een Media Pl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com