Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Kan ik Strip de Sound Track Van een YouTube video met Nero 8 ?
Als je een YouTube-video die je wilt permanent mute hebben , een media- applicatie gebruiken om de soundtrack te strippen. Nero Vision 5 , een component van de Nero 8 software suite , is een voorbeeld van een programma dat kan worden gebruikt voor deze bewerking. Maar voordat je de YouTube-video kan laden in het programma , moet u een kopie van de streaming media te verkrijgen . Achtergrond

Nero 8 is een dvd- authoring-software suite die werd uitgebracht in 2007 . Hoewel het gespecialiseerde om schijven te schrijven , is het uitgerust met componenten die digitale media kunt bewerken en converteren . Ondertussen , YouTube is een online video- sharing dienst die in 2006 werd gelanceerd . De website ontvangt meer dan 3 miljard video views per dag en het is de derde meest bezochte Internet- bestemming .
Downloaden van YouTube video's

Terwijl YouTube stroomlijnt online video browsen en het bekijken , het niet geven gebruikers de mogelijkheid om clips te downloaden off van de website . Toch kan dit worden bereikt door het gebruik van applicaties van derden . RealPlayer en Orbit Downloader zijn voorbeelden van gratis software die de bronbestanden van streaming media kan halen . En YouTube Downloader voor Chrome en Video DownloadHelper voor Firefox zijn Internet browser plug - ins die voeren ook deze functie . Wanneer een van deze componenten worden gebruikt met YouTube , kunnen ze het Flash- video's te downloaden achter elke clips op de website geplaatst .
Met Nero 8

Zodra een video is gedownload van YouTube , kan worden gewijzigd in Nero 8 via een van de componenten . Nero Vision 5 is de schijf van de software suite 's branden en coderen hulpprogramma dat kan opnieuw formatteren een FLV-bestand als een digitale video met een gestripte soundtrack . Gewoon starten Nero Vision 5 en selecteer de " Film maken " optie op het welkomstscherm . Selecteer de "Open File " icoon en blader naar het FLV-bestand in het venster bestand . Selecteer het item en klik op 'Openen'. Sleep de onlangs ingevoerde video van het venster ' My Media Files " naar de clip tijdlijn . Markeer de audiotrack ( s ) en druk op de toets "Delete " . Klik op de knop " Exporteren" en een scherm " Video exporteren " zal inzetten . Selecteer de optie " Video exporteren naar bestand " en open de "Formaat " drop - down menu om de gewenste output formaat te programmeren . Klik op de knop 'Bladeren' naast het veld " Output File " en selecteer een opslaglocatie voor het gedempte digitale video . Tenslotte klikt u op de knop "Exporteren" om de media te coderen . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de gedempte digitale video is bereikbaar vanaf de geselecteerde locatie .
Alternatieven

Naast het feit dat verouderde , Nero 8 is een commerciële lijn van toepassingen die de aanschaf van een licentie voor een volledig gebruik vereist . En omdat de software suite is ook speciaal ontwikkeld voor dvd-authoring , kan het meer zin om een minder uitgebreid programma te gebruiken als het gaat om het verwijderen van soundtracks van gedownloade YouTube-video's . Er zijn veel gratis video conversie applicaties die geschikt zijn voor het verwijderen van audio van FLV-bestanden . Deze toepassingen omvatten AnyVideoConverter , iWisoft Free Video Converter en Oxelon Media Converter . Maar terwijl AnyVideoConverter op beide Mac's of pc kan worden geïnstalleerd , iWisoft Free Video Converter en Oxelon Media Converter zijn alleen compatibel met Windows .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te importeren uit iMovie n…
·De beste manier om VHS Tapes T…
·Hoe maak je een gebroken AVI b…
·Hoe om Flash Video te converte…
·Hoe kan ik een SRT spelen in W…
·Hoe maak je een internet Video…
·Problemen met Nero 6.6 
·Hoe naar MOV bestanden bewerke…
·Hoe kan ik importeren naar Sor…
  Related Articles
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik meedoen Dollar bedragen in ee…
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pag…
  Software Articles
·Hoe te lezen Post- Hoc resultaten in SPS…
·Hoe je twee aparte foto's combineren om …
·Hoe je Datum & tijd Verwijder Wijziginge…
·Hoe kan ik een SRT -bestand te spelen op…
·Hoe te openen een PDF URL Hyperlink 
·Hoe te rasterfoto in Adobe Photoshop 
·Hoe te DOS Gegevens naar Excel 
·Hoe maak je een Velvet Texture maken in …
·Hoe kan ik een Advanced Graph Met MS Exc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com