Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand van Windows XP naar Vista ?
Een nuttige en populaire functie van het Microsoft Word-programma is het gebruik van AutoCorrectie . Dit stuk van het programma is in wezen een autofixing spellingcontrole nut dat bepaalde fouten die je vaak te maken terwijl je typt verandert . De fouten die het automatisch merkt en wat ze veranderd worden opgeslagen in de AutoCorrectie-instellingen . U kunt wijzigen en toevoegen aan deze instellingen als u het programma gebruikt . Vanwege dat , wanneer u de overstap naar een nieuwere versie van Windows , kunt u wensen om de instellingen die u geweest bent te bouwen op zo lang importeren. Het vinden van de AutoCorrectie- Files

Kopieer
de AutoCorrectie- bestanden van je computer op dit moment met Windows XP . De bestanden die u moet kopiëren bent wat houdt de AutoCorrectie- gegevens die u hebt ingesteld en gewijzigd . Alle bestanden in kwestie zijn te vinden in het Microsoft Office- submap in de map Application Data op je computer . Standaard is deze map is " C : \\ \\ Documents and Settings \\ \\ gebruikersnaam \\ \\ Application Data \\ \\ Microsoft \\ \\ Office , " en tenzij je speciaal gemaakt wijzigingen aan waar het programma in eerste instantie werd geïnstalleerd , dit is waar je de bestanden te vinden . Als je problemen hebt met het vinden van hen , gebruik de " Search " utility in Windows om de bestanden in plaats lokaliseren . Als je eenmaal hebt genavigeerd naar deze map , kopieert alle . ACL-bestanden . Dit bestandstype wordt specifiek gebruikt door de AutoCorrectie-functie , en de bestanden zelf worden vaak genoemd als een willekeurige reeks cijfers , waardoor ze moeilijk in eerste instantie te identificeren . Kopieer alle . ACL-bestanden in de map op een cd , flash drive of andere vorm van opslag voor de overdracht . Daarnaast moet u het bestand Normal.dotm dat de rest van de AutoCorrectie-instellingen houdt kopiëren . Dit is gelegen in een andere submap ook in de map Application Data . De standaardlocatie is " C : \\ \\ Documents and Settings \\ \\ gebruikersnaam \\ \\ Application Data \\ \\ Microsoft \\ \\ Templates . " Kopieer dit bestand naar dezelfde opslagapparaat als de ACL-bestanden . . Indien u wenst om Vista te gebruiken op de computer die u momenteel bent , gewoon vernietiging van het opslagapparaat en upgraden naar Vista . Dit wist je programmagegevens , en je hebt om software zoals Word opnieuw te installeren . Maar zodra je dat doet , kunt u de overdracht van de AutoCorrectie- items blijven .
Overbrengen van de bestanden

Op de computer met Vista , met Word opnieuw geïnstalleerd , indien nodig , ga naar dezelfde map die je in eerste instantie vond het . aCL-bestanden inch standaard moet dit nog worden gevestigd op dezelfde plaats op de C-schijf , zelfs al ben je een ander besturingssysteem draait. Kopieer het . ACL-bestanden van de oude computer naar deze map , en als u wordt gevraagd of u wilt om de al daar te vervangen , klikt u op "Yes . " Nu navigeer naar de map waar u het bestand Normal.dotm gevonden . Voordat u dat bestand in kopiëren , moet u eerst het bestand Normal.dotm naam al op de Vista machine . Hernoem deze naar " Normal.bak . " Dat kunt u het oorspronkelijke Normal.dotm naar deze map kopiëren . Op dit punt , heb je AutoCorrectie-instellingen en opties zijn ingevoerd in Vista en bij uitbreiding aan het Woord programma dat op dat Vista- computer .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de web -adres te verwijder…
·Hoe maak en Print Music 
·Hoe te Oude Word Update naar N…
·Hoe maak je een A5 boekje make…
·Hoe maak je een cirkeldiagram …
·Hoe te WordPerfect 12 Install 
·Hoe maak je een . WPS -bestand…
·Hoe u Corel Wordperfect naar D…
·Hoe maak je Stationery voor ee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Autocad 2000 installeren in Vista…
·Hoe maak je een Pictograph maken op Exce…
·Hoe kan ik een afspeellijst maken op Win…
·Hoe maak je een grafische bestand conver…
·Hoe kan ik Excel & Boekhouding Leer thui…
·Hoe maak je een XP ISO image 
·Hoe je Diablo 2 Play Without a Play Disk…
·Hoe je Flash-animaties maken in Photosho…
·Hoe een Full Page vergrootglas gebruiken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com