Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
SQL Tuning Tutorial
Structured Query Language is de belangrijkste taal die wordt gebruikt om database- structuren te creëren . Microsoft zet normen voor het maken van SQL-tabellen , opgeslagen procedures, views en andere database- objecten . Indien deze normen niet worden nageleefd , de SQL Server lijdt aan problemen met de prestaties . U kunt een aantal tuning methodes uit te voeren om vast te stellen traagheid problemen helpen op de SQL Server . Deze tuning methoden prestaties te verbeteren en te controleren op eventuele lastige code die sommige timeout problemen kunnen veroorzaken . Instructies
1

Controleer uw database tabel indexen . Tabel indexen zijn de belangrijkste configuratie die de snelheid van tafel prestaties . Indexen de database soort records in een tabel , dus het kan sneller vinden de records die je nodig hebt op te halen . Indexen moet worden ingesteld op de tafel kolommen die worden gebruikt in zoekopdrachten vaakst . Kopen van 2

Controleer elke tabel heeft een primaire sleutel . Een primaire sleutel is een uniek gebied in elke tabel . Met een primaire sleutel op een tafel kan sterk verbeteren van de prestaties op database- queries . De gekozen als de primaire sleutel veld moet uniek zijn . Bijvoorbeeld , een klant nummer is uniek voor elke klant , dus het kan een primaire sleutel zijn.
3

Voer het Performance Tuning tool. Deze tool is te vinden in het menu van Windows "Start" in de " SQL Server " programmagroep . De Tuning instrument loopt een controle op al uw tabellen , opgeslagen procedures en weergaven om ervoor te zorgen dat u de beste normen voor de database . Het stuurt een rapport dat je vertelt waar je prestaties op elk database- object kan verbeteren .
4

Gebruik het geval commando in plaats van als-dan- statements in je stored procedures . De zaak commando voert een opdracht afhankelijk is van gecodeerde criteria . Het is sneller dan het gebruik van de if -then statement want het combineert de voorwaardelijke verklaring in de feitelijke opdracht query.
5

Verwijder cursors waar je ze niet nodig hebt . Cursors zijn uitspraken die door verschillende registers een voor een . Dit is minder optimale vergelijking tot het gebruik van tijdelijke tabellen of uitvoering van voorwaardelijke verklaringen in je queries.

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te Indexes Herbouw 
·Hoe maak je een query toevoege…
·Hoe maak je een B2B- database …
·Hoe u de veldnaam een decimaal…
·Hoe maak je een aantal keren i…
·MS Access 2003 Netwerkvereiste…
·Hoe maak je een Leugendetector…
·Hoe in te voegen in een tabel …
·SQL Basics Tutorial 
  Related Articles
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
Word 2007 Afdruk samenvoegen Tutorial 
Word 2007 Style Sheets Tutorial 
  Software Articles
·Hoe te openen een Corel WPD Document 
·Wat is Network Magic door Cicso ? 
·Hoe de Primary Domain Host Vanuit een su…
·Hoe te formatteren in FAT32 ? 
·Hoe om direct branden op een DVD Met Aut…
·Hoe gratis Birthday Cards maken en aanpa…
·Mijn Mac G5 Zal niet branden CD's 
·Hoe je FLAC -bestanden afspelen 
·Aan de slag Gratis Online Met AutoCAD 20…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com