Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Over MPLS
Multi - Protocol Label Switching ( MPLS ) is een nieuw packet forwarding technologie die , omdat het niet afhankelijk is van een enkel protocol , is in tegenstelling tot andere netwerktechnologieën die eraan voorafging . MPLS maakt effectief next - generation netwerk diensten, zoals Quality of Service ( QoS ) , optisch schakelen en de volgende generatie voice over IP-diensten . Functie

Multiprotocol - Label Switching
( MPLS ) is in tegenstelling tot veel andere netwerktechnologieën , omdat het niet afhankelijk is van een enkel protocol voor het krijgen van pakketten van het ene punt naar het andere over een netwerk . In plaats daarvan , MPLS wijst elk datapakket een individueel etiket , stuurt het pakket uit over een van de vele paden onafhankelijk van de transmissie protocol . Deze paden , bekend als Label Switched Paths ( LSP ) zijn geconfigureerd in de MPLS inrichting en staan ​​bekend als betrouwbaar netwerkverbindingen . Als het pakket van data doorkruist het netwerk , is het een nieuw label bij elke intermitterende apparaat is toegewezen totdat het eindelijk zijn bestemming , gebaseerd op kennis van het netwerk van de intermitterende router bereikt .
Voordelen
< br >

Omdat MPLS maakt elk individueel knooppunt ( of hop ) langs het netwerk pad naar zijn eigen label toewijst , de service is gebaseerd op kennis van de netwerktopologie om de overdracht van gegevens te bereiken het individu router . Als een bepaald circuit of verbroken is , zal de router het dichtst bij dat circuit een alternatieve etiket toe , waardoor het MPLS-netwerk " self healing ' en nog veel meer bestand tegen sporadische netwerkstoringen . Deze self - healing tendens laat MPLS -pakketten naar latency of jitter problemen die kunnen kampen traditionele netwerken te overwinnen , het verbeteren van de algehele MPLS-netwerk prestaties . Daarnaast MPLS gebaseerd op een onbeperkt aantal protocollen voor de overdracht van datapakketten , die inherent redundantie in de transmissie van MPLS packets .
Identificatie

Net als voice telefoon netwerk vertrouwt op signaleringssystemen voor het opzetten van circuits , MPLS beroept zich ook op de signalering naar het beoogde netwerk pad te identificeren . Door signalering , kan de MPLS routers en netwerkapparaten verplaatsing, de oorspronkelijk beoogde pad van binnenkomende gegevens , de betrouwbaarheid van de labels toegekend door deze netwerkelementen . Afhankelijk van de configuratie - en de functie van het specifieke netwerk - een van de twee signaleringssystemen kan worden gebruikt met MPLS : Local Distribution Protocol ( LDP ) of Resource Reservation Protocol - Verkeerskunde ( RSVP -TE ) op Twitter .
soorten

MPLS -service
zelf is onafhankelijk van de protocollen en kan datapakketten overdragen in een verscheidenheid van soorten netwerk. MPLS -service kan worden gecombineerd met netwerken met behulp van ATM , Frame Relay , Ethernet , IP , of zelfs oudere technologieën .
Potentieel

Door zijn geavanceerde transmissie- faciliteiten en zelf - helende natuur , MPLS heeft een enorm potentieel voor datanetwerken . Een van de mogelijke toepassingen optische MPLS of gebruik lightwave frequenties in plaats van gegevenslabels de snelheid waarmee datapakketten worden verzonden verhogen . Optische - MPLS staat zeker om de snelheid te verhogen waarmee commerciële datastromen , waardoor enorme winsten in de overdracht van grote of gevoelige data sets . MPLS kan ook worden toegepast als een high - level schakel-en /of transmissie methode in hiërarchische netwerken ; deze configuratie zou toestaan ​​schakelaars te kunnen werken op een hoger niveau , is denkbaar dat het verhogen van snelheid en efficiency netwerk
< br . >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn B…
·Woomera Protocol 
·Hoe de Remote Connection Manag…
·Wat is het verschil tussen een…
·Wat is SSL beveiligd? 
·Toegang tot een Remote openbar…
·Netwerken Kabel Bedrading Gere…
·Hoe kan ik een account op mang…
·Over CIFS protocol 
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
Over Wi - Fi -adapter 
  Netwerken Articles
·Hoe een Authenticatie Probleem met Ventr…
·Hoe een computer te verwijderen van een …
·Wat zijn enkele Compatibel Ethernet Adap…
·Hoe een router Administrator Password Re…
·Het nadeel van Wireless 
·Wat is een IM in tekst Massage Taal ? 
·Hoe om gegevens van de ene computer naar…
·Hoe maak je een partitie nummer 
·Hoe maak je een Frequency Selection for …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com