Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Microsoft ActiveSync Problemen
ActiveSync is software ontwikkeld door Microsoft die het mogelijk maakt de overdracht van documenten , contactgegevens en andere gegevens tussen een Microsoft Windows-pc en een ActiveSync - enabled mobiele apparaat . Problemen met ActiveSync worden meestal veroorzaakt door hardware of software incompatibiliteit of beperkte beschikbaarheid van het netwerk . Er zijn enkele veelvoorkomende oorzaken van dergelijke beperkingen . Firewalls

Bij gebruik van een firewall geconfigureerd voor TCP /IP data stroom te beperken , kan uw mobiele apparaat niet in staat om een verbinding met uw pc vast te stellen. De verbinding kan onstabiel worden of gegevens te verliezen tijdens synchronisatie en kan uw besturingssysteem veroorzaken niet meer reageert .
P Dit is meestal een probleem bij het gebruik van een firewall geïnstalleerd met behulp van de out - of-box standaardconfiguratie en kan worden vermeden door het toevoegen van de processen van ActiveSync om de lijst met uitzonderingen van de firewall .
Port Beperkingen

ActiveSync
gebruikt minstens zes specifieke poorten aan de synchronisatie van uw apparaat te vergemakkelijken en zorgen voor de de overdracht van gegevens . Software die sluit of selectief geeft toegang tot bepaalde poorten kunnen voorkomen ActiveSync vanaf de oprichting van een functioneel verband .

Software
en hardware firewalls en diverse peer-to -peer clients vaak beschikbaarheidsstatus poort te wijzigen en kan worden geconfigureerd om de gegevensoverdracht te laten op de poorten ActiveSync nodig .
USB Hubs

ActiveSync
toont grillige gedrag wanneer een apparaat is aangesloten op een USB-hub of een dockingstation en wordt algemeen beschouwd als onverenigbaar met deze apparaten . Zelfs wanneer de software lijkt te werken van de prestaties kan worden inconsistent en onbetrouwbaar . Aansluiten op het apparaat rechtstreeks via USB wordt aanbevolen .
Parental Controls

Veel ouderlijke controle nutsbedrijven
netwerktoegang tot bepaalde internetadressen te beperken . Deze hulpprogramma's niet altijd onderscheid maken tussen de applicaties inleiding van de verbinding en kan ongewild onderbreken uw synchronisatie en data -overdracht inspanningen . Sommige van deze problemen zijn opgelost in recente versies van ActiveSync , maar zijn niet volledig geëlimineerd .
Virtual Private Networks

Virtual private networks
toestaan ​​dat een PC op afstand een beveiligde prive- toegang netwerk . Sommige onderdelen van VPN-clients monitor en kan invloed hebben op TCP data stroom . Omdat ActiveSync maakt gebruik van het TCP /IP- stack voor synchronisatie , zal de verbinding tussen uw pc en het mobiele apparaat worden geregistreerd als een netwerkverbinding . Dit maakt de kans op onderbrekingen en conflicten met de VPN-client .
Microsoft Outlook

Sommige gebruikers kunnen zichzelf niet in staat om gegevens goed te synchroniseren tussen hun mobiele apparaat en Microsoft Outlook vinden . Dit is meestal het resultaat van een poging om een zeer groot aantal items of grote individuele items synchroniseren. Andere veel voorkomende oorzaken van problemen met Outlook -verbinding omvatten actief Outlook in de offline modus en de mogelijkheid Outlook script blokkeren .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je Real Media bestanden in…
·Hoe je UltraVNC Server Setting…
·Gegevens Communicatietechnolog…
·Welk type Kabels Weet Netwerk …
·Wat is een gecentraliseerd net…
·Systemen vs Netwerk 
·Hoe het opzetten van een Links…
·Computer Mediated Communicatio…
·Hoe te Prive GPG Install 
  Related Articles
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Linksys Wireless Adapter problemen 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Linksys Problemen met Vista 
Problemen bij de installatie van een Net…
Wireless Modem Router Problemen 
Wireless Network Router Problemen 
Draadloos Internet Problemen & Router co…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een traceroute Block 
·Over Honey Pots 
·Hoe te testen voor Single Mode Fiber 
·RTSP Protocollen 
·Hoe te Site diefstal te voorkomen 
·Hoe te wijzigen Uw MTU 
·De FIXML Protocol 
·Hoe maak je een Wireless Zero Configurat…
·Hoe maak je een Trendnet Wireless Router…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com