Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
RTSP Protocollen
De Real Time Streaming Protocol ( RTSP ) wordt gebruikt om de gebruiker controle over streaming media te vergemakkelijken . Het protocol is eigenlijk verantwoordelijk voor het streamen van data op zich , maar eerder voor de beperking van de weergave tussen client en server in real time . Meestal wordt de Real Time Protocol ( RTP ) gebruikt in combinatie met RTSP om daadwerkelijk tegemoet komen aan de datastromen . Een basisset van verzoek -berichten worden gebruikt binnen RTSP communicatie . Beschrijf

De Beschrijven verzoek wordt gebruikt om informatie over de streams beschikbaar voor controle op een bepaalde plaats te verkrijgen . De RTSP -server antwoordt met een pakket met daarin de details van de relevante media streams . In het algemeen , is de Session Description Protocol ( SDP ) in combinatie met RTSP aan de lijst met streams , evenals verdere presentatie gegevens wijzen . Vaak een locatie zal zowel een audio-en een videostream te bieden , met de beschrijving van respons vermelding van hun codering .
Setup

Een Setup verzoek bericht betrekking heeft op een bepaald mediastream , met het verzoek met vermelding van de URL van de media stroom in kwestie . De Setup verzoek boodschap bevat ook een specificatie van datatransport , welke poorten voor het ontvangen van audio- , video -en meta - data aangeeft . De response bericht van de RTSP- server omvat doorgaans een bevestiging van de parameters die zijn opgegeven in het verzoek , evenals aanvullende informatie , het invullen van het configuratieproces voor het streamen van mediabestanden van server naar client .
< Br > Speel

de klant stuurt een Play request-bericht om de RTSP- server om het afspelen van media streams beginnen . Het bericht bevat de URL's van de gevraagde media streams . Het bericht afspelen kan meerdere media stroom vragen voor weergave tegelijkertijd , bijvoorbeeld wanneer audio en video zijn opgenomen in afzonderlijke stromen . De Play -bericht kan de weergave van een bepaald gedeelte van een beek te vragen , maar standaard zal bij het begin beginnen en speel door tot het einde . Als de media stream is onderbroken , wordt deze automatisch hervat vanaf hetzelfde punt op latere verzoeken Play .
Pauze

De klant stuurt een pauze verzoek om het afspelen tijdelijk te stoppen media streams . Het verzoek boodschap geeft aan welke media streams te pauzeren door met inbegrip van hun URL's . De Pauze bericht kan desgewenst opgeven van een punt in de stroom om te pauzeren op , maar standaard de RTSP -server pauzeert de stroom direct op het ontvangen van de Pauze verzoek .
Teardown

Een Teardown verzoek vertelt het RTSP -server om de streaming sessie te beëindigen , zodat de server is dan vrij om het opslaan van data van de sessie te stoppen . Als de pauze methode wordt gebruikt , zal de server sessie gegevens te handhaven totdat de sessie nature komt tot een einde . De demontage verzoek bericht wordt dan ook verzonden in gevallen waarin , in tegenstelling met de Pause verzoek , weergave niet hoeft te opnieuw te hervatten , en de klant is het informeren van de RTSP -server dat er geen noodzaak om de details van de gebruiker afspelen sessie te onderhouden met de huidige media stromen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een ISP te vinden …
·Het verschil tussen een client…
·Hoe maak je een MTU -kabel voo…
·Hoe houden we online accounts …
·Wat is DNS & Wat is DHCP ? 
·Hoe de Hotlinking van een PHP …
·De vertrouwensrelatie tussen t…
·Verschil tussen NAS en SAN Sto…
·Hoe maak je rechte draad een l…
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
Mobiliteitsmanagement Protocollen 
MiWi Protocollen 
  Netwerken Articles
·Hoe te Forward poort PS3 Netgear 
·De voordelen & nadelen van WiFi 
·How to Set Up 2Wire voor een Gateway 
·Small Business Web Content Filtering Str…
·Hoe je HTTP verkeer onderscheppen 
·Hoe te wijzigen een PuTTy Sessie Kleur 
·Hoe vindt wat anderen er over Op zoek na…
·Hoe kan ik mijn IP adres te vinden op ee…
·Hoe het opzetten van een VPN Router 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com