Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn de kenmerken van de Token Ring Topology ?
Computer netwerken , het aansluiten van meerdere computers , gebruiken verschillende topologieën ontworpen om ervoor te zorgen dat de gegevens doorgegeven aan netwerk media , zoals kabels , niet met elkaar botsen. Gegevens botsingen op het netwerk van media betekenen dat de verzendende computer heeft om de gegevens opnieuw te verzenden , en van de computer gebruiker perspectief , het netwerk lijkt traag te reageren op verzoeken om gegevens . Ethernet is de topologie gebruikt om toegang netwerktoegang beheren in vele commerciële omgevingen , maar token ring netwerken worden ook gebruikt , en in sommige gevallen kan een combinatie van topologieën vinden op hetzelfde netwerk . Token Passing

Om ervoor te zorgen dat meerdere computers geen gegevens op een netwerk media , zoals een kabel doen passeren , tegelijkertijd , een token ring netwerk is zo ontworpen dat alleen de computer op dit moment houdt het netwerk token data kan verzenden . Toen de eerste netwerkcomputer online komt , het token ring netwerk initialiseert het en genereert een digitale token . Het token wordt naar de eerste computer . Deze computer kan nu de gegevens doorgeven aan het netwerk .

Zoals andere computers online komen , wordt het token doorgegeven van computer naar computer , en als het een computer die wil gegevens naar het netwerk te sturen , die computer houdt het bereikt token , en geen andere computer kan de gegevens op het netwerk te versturen . De computer die de token verzendt vervolgens de data , en zodra dit is gebeurd , het genereert een nieuw token wordt overgeschakeld naar de volgende computer op de ring . Als de volgende computer wacht op het verzenden van gegevens regenereert token doorgeeft aan de volgende computer . Dit gaat door totdat de token bereikt een andere computer , wachtend om data op het netwerk te versturen .
Token Ring gegevens Frame

gegevens
wordt verzonden over het netwerk in brokken , die bekend staat als gegevensframes . Elke dataframe uit segmenten van code die identificatie van de frame een computer ontvangst. Het startpunt van een data frame wordt gekenmerkt door een segment genaamd de start scheidingsteken . Het segment naast de start delimiter heet de controle segment toegang , en dit segment geeft aan of het frame is een token of dat het frame data bevat . De framesegment controle komt daarna en bevat de Media Access Control ( MAC ) adressen voor alle computers , als het frame een token of het MAC -adres van het " eindstation " computer of het frame bestemd om in het geval van een data frame.

Vervolgens komt een segment met daarin het adres , zoals het Internet Protocol ( IP ) -adres van de doelcomputer . Dit wordt gevolgd door een segment met het adres van de zendende computer . Daarna komt actuele gegevens worden verzonden en naast dit is een segment met besturingsdata , om het gegevens niet beschadigd tijdens de transmissie . Het einde scheidingsteken markeert het einde van het frame , gevolgd door een statusindicator segment .
Multi - Station Access Unit

Computers
op een token ring netwerk zijn aangesloten op een hardware- hub , die bekend staat als een Multi-Station Access Unit , of MSAU . Het token wordt opgewekt door de MSAU wanneer een computer eerste online komt en een MSAU is bedraad, dat het token ring daadwerkelijk binnen de inrichting is opgenomen . Kabels om de werkelijke computers vertakken vanuit havens aan de MSAU een "ster" -netwerk te creëren . Bij elke poort op MSAU is aangesloten op een computer , kan een MSAU worden aangesloten op het netwerk vergroten . De capaciteit van een token ring netwerk afhankelijk van de capaciteit van het netwerk hardware. Bijvoorbeeld , een IBM MSAU heeft 10 poorten , acht voor het aansluiten van computers , en twee voor verbinding met andere MSAUs .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Geaggregeerde Level Simulation…
·Hoe laag Internet Fix QOS 
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Wat is een SSDP Port ? 
·Hoe Plan & Bouw een Computer N…
·De client - server communicati…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe de Dial -Up Prompt uitscha…
·Space Wire Protocol 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Alle Animation Verwijder Van Voeg…
·Hoe om te bellen via een PC 
·Gebruik van Ethernet Cord 
·Wat is Segmentatie in Computer Networkin…
·Hoe om te denken als een hacker 
·Hoe maak je draadloos verbinding met een…
·Waarom doen ze niet Doe -modems in Compu…
·Hoe u de automatische verbinding op GPRS…
·Computer Netwerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com