Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Geaggregeerde Level Simulation Protocollen
Simulatie is een computer techniek voor systeemanalyse die is aangeslagen in de afgelopen jaren . Het Amerikaanse ministerie van Defensie gebruikt de term Geavanceerd Distribution Simulation ( ADS ) voor het gebruik van simulaties die fysiek zijn verspreid uit elkaar in de richting van een gemeenschappelijk doel te beschrijven . Geaggregeerde Level Simulation Protocol ( ALSP ) is een simulatie protocol dat verdere ADS helpt . Simulatie

De simulatie- techniek in gebruik kwam in de jaren 1950 en gebruikt om slechts een laatste redmiddel techniek. Het is sindsdien uitgegroeid tot meer gebruikt en is nu meer algemeen gebruikt voor systeem- onderzoek doeleinden . Het wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals training en real-time ondersteuning van de besluitvorming . Het helpt ook met taken zoals visualisatie en hardware te testen .
Aggregate Level Simulation Protocol

ALSP
is een simulatie protocol dat verschillende simulaties met betrekking tot oorlogvoering maakt , zoals de Luchtmacht Awsim en het leger CBS , om te communiceren door middel van Local Area Networks ( LAN's ) en Wide Area Networks ( WAN's ) . Bijvoorbeeld , kon het protocol samen simulaties van een leger tank , een marine carrier en andere simulaties te brengen , om zo een beeld van een slagveld te presenteren . De verschillende simulaties delen informatie over hun objecten met de andere simulaties . De verschillende simulaties hebben ook de controle over hun eigen objecten .
Need for ALSP

Het gebruik van ALSP kwam vanwege de behoefte van de regering om de verschillende combat combineren simulaties die reeds bestaan ​​, teneinde een meer omvattend systeem. Deze verschillende combat simulaties worden doorgaans voor opleiding op een hoger niveau . De verschillende simulaties kunt deelnemen aan een simulatie- oefening wanneer het hen uitkomt , en ook uit te komen een oefening wanneer zij ervoor kiezen om dit te doen .
Voordelen van ALSP
p Met de helpen van ALSP , de verschillende defensie entiteiten in staat zijn om oefeningen samen te voeren . Het protocol geeft een beeld van de gehele veldslag waarbij de verschillende entiteiten die deelnemen aan de oefening . Dit soort simulatie slaat deze regeringstroepen geld omdat ze niet hebben om troepen te sturen naar een daadwerkelijke veld locatie te oefenen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te gebruiken Real VNC 
·Hoe het opzetten van de Window…
·Hoe kan ik een Remote Access C…
·Hoe maak je een netwerkverbind…
·Wat is een PC Card -adapter ? 
·Hoe je TCP /IP in Windows XP V…
·De nadelen van Thin Client 
·Hoe maak je een Virgin Mobile …
·Port Vs . Socket 
  Related Articles
Hoe maak je draadloos Geluidsniveau Meet…
Hoe Web Browsers blokkeren op de router …
Hoe om te controleren een Exchange Servi…
Hoe controleert de firmware niveau inzak…
Hoe te Ontologies gebruiken voor Simulat…
High Level Computer Network Design 
Hoe kan ik Verlaag een Upstream Verbruik…
Hoe Set DSL Modem Duplex Level ? 
Wat is Comcast CATV Signal Level ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te openen FTP in Windows Verkenner 
·Hoe je route tussen subnetten 
·Hoe kan ik een Linksys Toegangscode wijz…
·Wat is SSL Support? 
·Hoe te Schakel FTP op Cisco routers 
·Hoe maak je een 2Wire 2700 Reset 
·Hoe Hack - Proof Your Network 
·Hoe je statische IP -adressen instellen …
·Wat is een VoIP Application 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com