Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe Hack - Proof Your Network
Veel mensen hun belangrijkste en meest intieme informatie opslaan op hun computer thuis . Deze computers zijn vaak verbonden met het internet via een draadloze router met minder dan voldoende veiligheidsmaatregelen getroffen . Dit maakt een uitnodigend doelwit voor hackers te exploiteren . Met slechts een paar eenvoudige stappen , kunt u hack - proof uw netwerk tegen alle , maar de meest getalenteerde hackers . Uitvoering van slechts een van deze tactiek zal sterk direct verbeteren van de beveiliging van uw netwerk . Alles kan worden gedaan door middel van het bedieningspaneel van uw router met slechts een paar klikken van je muis . Wat je
router log in-informatie
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Log in op het configuratiescherm van uw router . De meeste routers geven toegang via een webbrowser met de URL 192.168.1.1 of 192.168.0.1 . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord op het inlogscherm . Raadpleeg de handleiding van de router als je problemen hebt in te loggen kopen van 2

Verander de standaard gebruikersnaam en wachtwoord voor het bedieningspaneel van uw router . De exacte locatie van deze optie is verschillend voor elk merk . Sommige routers lijst van de optie onder "Beheer " of een soortgelijke titel .

Verandering 3 of verberg de Service Set Identifier ( SSID ) de naam van uw router . Deze optie is meestal te vinden onder de rubriek " Wireless " van de router bedieningspaneel . Raadpleeg de handleiding van de router als u niet een optie om de naam van uw netwerk te veranderen of te stoppen met het uitzenden van de SSID zien .
4

Wijzig het bereik van IP-adressen toegewezen door de router door middel van dynamische host- protocol ( DHCP ) . Wijzig het aantal adressen op de specifieke aantal smartphones , computers en andere draadloze apparaten die u in uw huis of kantoor . Bijvoorbeeld , als u twee computers en een smartphone , wijzigt het bereik om slechts drie IP-adressen automatisch worden toegewezen door de router . Deze optie is vaak te vinden onder de instellingen van de router bedieningspaneel "LAN " .
5

inschakelen van een Media Access Controller ( MAC ) -filter op je router . Elke computer heeft een unieke identificatiecode genaamd een MAC-adres . De meeste routers kunt u de mogelijkheid om verbinding met het netwerk tot een specifieke set computers op basis van hun MAC-adressen te beperken . Deze optie is meestal te vinden in de sectie " Wireless " van het control panel .
6

Wijzig uw type netwerk encryptie om Wi - Fi Protected Access ( WPA ) indien nodig . Dit is de standaardinstelling voor de meeste moderne routers . Controleer of uw systeem is ingesteld op WPA in het hoofdstuk " Wireless " van het control panel .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat is Network Security voor e…
·Hoe je gegevens veilig op een …
·Welke is beter WAP of WEP ? 
·Hoe maak je een Open SSH Port …
·Betrouwbare methoden van ident…
·Hoe kan ik een SSL Tunnel Setu…
·Hoe Web Usage Monitor via een …
·Hoe te EAP configureren 
·Hoe Set Up Host - Based Authen…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Manieren om Boost My WiFi signaal 
·Hoe om te controleren een draadloze chip…
·Hoe je RJ - 45 connectoren Wire 
·Voordelen & Nadelen van Cisco VoIP 
·Wat Policy Ontgrendelt de USB-poorten ? 
·Hoe te Twee Mail domeinen op een enkele …
·Hoe te CIFS Installeren op OpenSolaris 
·Hoe installeer ik een draadloze router m…
·Hoe Mobile Access inschakelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com