Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De Ideale Bit Rate voor streaming HD- video op een thuisnetwerk
High - definition video geeft een duidelijker en beter gedefinieerde beeld dan de consumenten digitale video vaak te vinden op standaard dvd's . Bij het ​​streamen van HD -video , moet u om het te streamen in een tempo dat hoog genoeg is om de volledige inhoud in de HD-video om de stream te bekijken in full high definition te bieden . Thuisnetwerken zijn beter geschikt voor dit soort streaming dan het internet omdat ze vaak ondersteunen grote bandbreedte en de verbindingssnelheid nodig om grote hoeveelheden content streamen . Bit Rate

Elk frame in een video een bepaald aantal pixels , elk vertegenwoordigd door een computer beetje . Een HD -video is hoge definitie, omdat het bevat meer pixels per frame dan een lagere kwaliteit video , en de extra pixels zorgen voor meer definitie aan de foto . Bit rate is een maat voor de hoeveelheid data gestreamd over een bepaalde periode , gemeten in bits per seconde . Een hogere bitsnelheid houdt in het algemeen een hogere kwaliteit video , aangezien meer bits zijn opgenomen voor elk frame , waarin de definitie van het beeld vergroot . Echter , hogere bitsnelheden vereisen ook meer bandbreedte en snellere verbindingen om meer gegevens in een bepaalde periode . | Video Quality

Bitrate
overbrengen is een van de drie factoren die van invloed zijn de kwaliteit van de video . De codec wordt gebruikt om de video te coderen is ook belangrijk . Door het comprimeren van de video , de codec verwijdert data , waarvan sommige kunnen worden hersteld wanneer de videostream gedecomprimeerd . De resolutie van een video is de derde factor die de kwaliteit beïnvloedt , omdat het bepaalt hoeveel detail is beschikbaar voor het bekijken . Het verhogen van de resolutie van een video zal niet verbeteren van de videokwaliteit als de bit rate is niet hoog genoeg om de high - definition content streamen naar het scherm .
HD Streaming Bit Rate < br >

gemiddeld is de ideale bitsnelheid voor het streamen van HD-video op een huis of een ander netwerk is 28 megabit per seconde voor een HD -video gecodeerd met de H.264-codec met een resolutie van 1080p , of 1920 door 1080 pixels . Deze bit rate voorziet genoeg bits voor een high - definition video op een high - definition resolutie weer te geven . De video kan worden uitgepakt , zodat enige kwaliteit verloren gaat door de compressie is onmerkbaar .
Streaming bij lagere bitsnelheden
p Het is mogelijk om een HD -video streamen met een bitsnelheid lager dan 28 Mbps . Als je dat doet , je elimineren sommige van de foto definitie die de video HD maakt . Het resultaat is dat , ook al heb je een HD -video streamen , de kijker niet een HD -video te ontvangen . Sommige online media -aanbieders adverteren online streaming van HD- video's via het internet . Hoewel het waar is dat ze kunnen worden streamen van HD video's , tenzij de bitsnelheid is 28 Mbps of hoger , krijgt u geen een HD -video , en je zal de video niet volledig high definition .
< br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik mijn map Documenten…
·Verbinding maken met ReadyNAS …
·Hoe maak je een Winsock Proxy …
·Wat is LogMeIn Central ? 
·Hoe om bestanden te delen op X…
·Hoe te configureren Wake on LA…
·Basis kabel trekken Technieken…
·Hoe te Toegewezen stations In …
·Hoe verschillende besturingssy…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe te Remote Access Juniper VPN 
·Het blijft zeggen Server niet gevonden 
·Hoe de WEP- wachtwoord met Time Warner C…
·Hoe maak je een iPod Ping 
·Standaardmodemtypen voor een Dell -compu…
·Hoe kan ik mijn draadloos internet signa…
·Hoe maak je een laptop harde schijf op v…
·Hoe naar Port Forward gebruiken Met Veri…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op een DS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com