Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is de Symbol & Doel van een repeater ?
Een repeater is een netwerk -of communicatie- apparaat dat distribueert , of voortplant , elektrische signalen van de ene kabel naar de andere . Hierdoor de repeater versterkt het signaal te herstellen op volle sterkte . Repeaters worden gebruikt om de afname van energie , bekend als verzwakking , die optreedt wanneer signalen over grote afstanden tegen . Doel

doel een repeater is de lengte van een lokaal netwerksegment voorbij de maximum lengte die door het fysieke transmissiemedium . Zonder repeaters , het type Ethernet bekend als 10BaseT een maximale segment lengte van 328 voet , het type Ethernet bekend als 10base2 een maximale segment lengte van 607 voet en het type Ethernet zogenaamde 10BaseFL - die werkt via glasvezel kabel - heeft een maximale segment lengte van ongeveer 6500 meter. Repeaters worden doorgaans gebruikt om gebouwen of verdiepingen van een gebouw verbinden , samen in situaties waarin de afstand is groter dan de maximaal toegestane segment lengte .
Symbool

In schema's , het standaard symbool voor een one -way repeater is een rechthoek met daarin een horizontale driehoek . De standaard symbool voor een twee-weg repeater is een rechthoek met daarin twee horizontale driehoeken , gerangschikt apex naar apex , terwijl het standaard symbool voor een twee-weg , vier - draads repeater is een rechthoek met daarin twee horizontale driehoeken , die in tegenovergestelde richtingen en geregeld een boven de ander
OSI -referentiemodel

Repeaters
werken op de laagste laag van het Open Systems Interconnection ( OSI ) Reference model - . het standaard model van de netwerk architectuur - bekend als de fysieke laag . Repeaters kunnen relais signalen tussen fysiek onafhankelijke delen van een netwerk dat aandeel een netwerkadres , bekend als subnetten , zelfs als de subnetten gebruiken verschillende protocollen of soorten kabels .
Voors en tegens

repeaters eenvoudige hardware - veel eenvoudiger , in feite , dan andere netwerkverbindingen apparaten , zoals bruggen , gateways , routers en switches . In tegenstelling tot die inrichtingen een repeater heeft geen fysieke adres op het netwerk en besef van de inhoud van de gegevenseenheden of pakketten , ontvangt . Een repeater kan niet intelligent route pakketten tussen een bron en bestemming en herhaalt gewoon de signalen die zij ontvangt. Als botsingen - door twee netwerkapparaten verzenden pakketten tegelijk - voorkomen op een gedeelte van het netwerk , worden ze herhaald op andere gedeelten . Echter , een repeater schept geen isolatie tussen netwerksegmenten , zodat de segmenten aan beide kanten lijken een enkele , lange netwerksegment zijn.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je mijn computer zoek…
·Hoe maak je Stuur een bericht …
·How To Set Up Thuis LAN Intern…
·Hoe een File Association Met G…
·Hoe maak je een Cat 5 fitting …
·Hoe Network Cables Organiseren…
·Fax Sharing in Vista 
·Hoe een DataShark RJ45 Network…
·Hoe je DNS Flush op Leopard 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te gigabit ethernet op Windows Vista…
·Hoe verwijder ik Desktop verbinding ? 
·Cisco Catalyst 3500 XL Fiber GBIC Specs 
·Hoe kan ik zie een IP -adres op Chatroul…
·Wat is Linksys EasyLink Advisor ? 
·Verbinding maken met een Remote VNC 
·Hoe te Configuratie opslaan Cisco 3750 s…
·Hoe Set Up VLAN op SRW2016 
·Uitleg over Google Checkout en Scheepvaa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com