Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Basis kabel trekken Technieken voor Cat5
De meest arbeidsintensieve en potentieel frustrerende gedeelte van uw netwerk setup is het trekken van de kabel . Visdraad door bestaande muren , dan zolder balken of via kruipruimtes is fysiek zwaar . Verrassing obstakels wachten op u met elke nieuwe kabel run . Hier volgen enkele tips om in gedachten te houden terwijl bedrading van uw netwerk om ervoor te zorgen dat uw tijd en moeite niet worden verspild . Voordat u begint

Pulling Cat - 5 -kabel is een twee -persoons job . Iemand om je te helpen als het al mogelijk . Een persoon zal de werkelijke trekken doen, de tweede persoon moet de kabel te begeleiden als het komt uit de doos of uit de spoel en houdt de draad van knikken als het de muur opening binnenkomt

Bij de beslissing over een pad . voor uw kabel , inspecteren zolders , kelders en ruimten boven verlaagde plafonds vooraf. Een obstakel 5 meter afstand van het einde van een 100 - meter run kan frustrerend zijn . U kunt deze irritatie met wat planning vooraf te voorkomen .
Waar Not To Cable

Data kabel Put moeten worden gehouden ten minste 12 cm van elektrische leidingen en stopcontacten . Cat- 5 -kabel is gevoelig voor elektromagnetische interferentie . Om potentiële verlies van gegevens of het vertraagd overdrachtssnelheden , nooit datakabel draaien in dezelfde kabel als de voedingslijnen . Vermijd het bevestigen Cat5 aan de buitenkant van de macht buis of opknoping het naast blootgesteld lijnen .

In open ruimtes boven de verlaagde plafonds , niet toestaan ​​Cat5 -kabel om te rusten op de top van de TL- lampen . Deze produceren een groot deel van EMI en kan negatieve invloed datatransmissie .
How To Cable

Meest Cat - 5 -kabel Fabrikanten Run adviseren een trekkracht van niet meer dan 25 pond. De geleiders in de kabel zijn klein en relatief kwetsbaar . Breken een geleider zal de gepaarde draad nutteloos ook renderen . Dit betekent een draadbreuk zullen twee uit zetten van de commissie .

De kabel mag nooit worden omgebogen tot minder dan een 1 - inch radius . Dit kan ook leiden tot verzwakte of gebroken geleiders .

Kabel smeermiddel
kan trekken veel gemakkelijker door krappe plekken . Gebruik zal totale trekkracht verlagen en het gevaar van beschadiging van de binnenste draden . Gebruik alleen glijmiddel gemaakt voor kabels . Op olie gebaseerde smeermiddelen kan de jas van Cat - 5 kabels beschadigd raken .

Wanneer opknoping kabels , vermijd plooien de dirigent draden . Geen nieten gebruiken . Gebruik de zorg niet te strak aandraait plastic kabelbinders .

Gebruik rubberdichtingsringen
het tappen kabel door stalen constructie-elementen .

De maximale datatransmissie afstand voor Ethernet -bekabeling is 300 meter. Zorg ervoor dat al uw pistes zijn niet langer zijn dan 280 meter. Dit zal een adequate uitkering te verlaten voor de meeste patchkabels .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·1 Wire Protocollen 
·Hoe te Connect Vista naar Netg…
·Hoe kan ik een printer in Citr…
·USB-naar- USB- Transfer-softwa…
·Hoe kan ik computers Toevoegen…
·Remote Access Rechten voor een…
·Hoe de Mailbox Password Reset …
·Nadeel van Thin Client Network…
·Hoe je Ping verlagen in een LA…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
Hoe te Connect Wireless Cable Router 
Hoe maak je een Sky Wireless Router met …
  Netwerken Articles
·Is het mogelijk om draadloos met Dial Up…
·Hoe te Connect VoIP naar PSTN 
·Hoe maak je een Winsock Proxy Client Dis…
·Hoe te verbinden Twee Apple laptops een …
·Hoe maak je een verbinding Comcast modem…
·Definitie van Wireless Fidelity 
·Hoe te komen met een Portfolio domeinnaa…
·De ontwikkeling van IE6 
·Hoe te configureren D - Link Wireless 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com