Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een telefoon Jack upgrade naar een Network Jack
Een typische telefoonaansluiting heeft 2-4 verbindingspennen terwijl een netwerk aansluiting heeft acht . Telefoon-aansluitingen aansluiten op twee of drie paren gedraaide dirigent draden , maar netwerk kabels aansluiten op vier paren getwiste geleider draden . Telefoonlijnen beëindigen met RJ - 11 of RJ - 14 -aansluitingen , terwijl de netwerk -lijnen eindigen met RJ - 45 -netwerk -aansluitingen . Een telefoonaansluiting kan worden opgewaardeerd tot een netwerk -aansluiting door het te vervangen met een RJ - 45 keystone jack en bedrading het volgens netwerkbekabeling normen . Wat je nodig hebt
Schroevendraaiers
RJ - 45 keystone jack
Cat - 6 -kabel
RJ - 45 -connector
Netwerk kabel tang
Toon Meer Instructions
< br > 1

Open de Network Interface Device of NID en haal de mainline modulaire connector van de aansluiting aan de belangrijkste telefoonverbinding verbreken . De NID is de plastic doos die de telefoonmaatschappij mounts op een muur die het dichtst bij waar de telefoonlijn loopt van de elektriciteitspaal in uw huis . Kopen van 2

Koppel uw huis telefoonkabel uit de NID door de stekker van de modulaire connector of het verwijderen van de telefoonkabel draden van de NID terminal schroeven .

Schroef 3 de telefoonaansluiting faceplate van de muur , draai alle klemschroeven met een schroevendraaier , en ontkoppel alle draden die aan de aansluiting. Trek de gehele lengte van de telefoonkabel uit het stopcontact , en vervang het door Cat - 6 -netwerkkabel .
4

Wrik de bovenklep van de aansluiting met behulp van een mes . Strip uit twee centimeter van de buitenmantel van de Cat - 6 -kabel met behulp van een paar diagonale tang , maar doe geen nick of schade geen draden binnen. Rechtzetten van de gedraaide draden en plaats ze in de lengterichting op de top van een RJ - 45 keystone jack . Opening van de aansluiting dient te worden afgekeerd van de draden , en de tip van de kabelmantel nauwelijks aanraken van de achterkant van de keystone jack .
5

omleiden elk kleurgecodeerde draad in de bijpassende kleur - gecodeerde slot , en pons neer elke draad helemaal naar de bodem van de sleuf met de kabelgereedschap dat met de krik kwam . Snijd de overtollige draad aan beide zijden van de aansluiting met behulp van een paar diagonale tang , en vervang de jack 's klikcover .
6

Steek de aansluiting op het voorpaneel van de rug en druk deze stevig tegen de voorplaat totdat deze vastklikt . Schroef de voorplaat op de telefooncontactdoos doos op de muur .

Strip off 1/2 inch van de buitenste afdekking van het andere uiteinde van de Cat - 6 -kabel met behulp van een paar diagonale tang om de bloot 7 vier paren getwiste draden binnen . Rechtzetten van de draden en lijn ze in de volgende volgorde van links naar rechts : oranje met witte streep , oranje , groen met witte streep , blauw , blauw met witte streep , groen , bruin met witte streep , en bruin . Snijd 1/8 inch van de punt van de draden als ze zijn uitgelijnd met behulp van een paar diagonale tang , om ervoor te zorgen dat de kabels zijn allemaal dezelfde lengte .
8

Houd de RJ - 45 -connector met de clip naar beneden en steek de draden in de holte aan de achterzijde van de RJ - 45 -connector ( bruine draad moet worden op de meest rechterkant ) . Duw de draden tot aan het uiterste terwijl de opstelling van draden . Steek de stekker aan op een RJ - 45 krimptang en knijp de handgrepen stevig vast . Steek dit uiteinde van de netwerkkabel in je modem of netwerk-router .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te verwijderen Zoek op een…
·SSL Zwaktes 
·Sharepoint Workflow Training 
·Zakelijke e-mail etiquette voo…
·Hoe maak je een draadloze zett…
·Hoe controleer ik wat DNS ik g…
·Hoe het opzetten van een Anony…
·Time Warner Adelphia Compatibe…
·Wat zijn Google Display -adver…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Monitor welke gebruikers Toegang tot…
·Het effectieve bereik van Bluetooth 
·Hoe je poorten op een Linksys Wireless R…
·Hoe maak je een modem Kies 
·Hoe te delen Music Playlists 
·Hoe maak je een wachtwoord op de Linksys…
·Hoe het opzetten van een Internet Networ…
·Wat is Cisco RADIUS ? 
·De Network Monitor en Web Interface 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com