Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn Network Layer Protocols voor gebruikt?
Netwerken normen zijn gegroepeerd per functie en per groep wordt voorgesteld als een laag in een stapel . De organisatie van de lagen loopt van de dichtst bij fysieke media aan de onderkant ( laag een ) om de gebruiker gerichte toepassingen aan de top . Elke laag geleidelijk genummerd van onder naar boven . Er zijn twee representaties van de netwerkstack . De ene heet het Open Systems Interconnection zeven lagen model , de andere heet het Transmission Control Protocol /Internet Protocol Stack , die beter bekend staat als TCP /IP . De netwerklaag is onderdeel van het OSI model . TCP /IP Equivalent

duidelijker beeld van het doel van de protocollen netwerk door de naam van de overeenkomstige laag in het TCP /IP-model . Dit wordt de Internetlaag . Verwarrend , de netwerklaag is laag drie of het OSI-model , maar het internet Layer is laag twee van de TCP /IP-model . In OSI , de fysieke laag en de Data Link Layer liggen onder de netwerklaag . In TCP /IP , het Internet Layer ligt op de top van de Network Access Layer . Om de positie van het internet Layer beter vertegenwoordigen , de Network Access Layer is vaak onderverdeeld in fysieke en datalink sub - lagen . Het is belangrijk om het doel van de Data Link Layer protocollen begrijpen om een duidelijk idee van het doel van het Network Layer Protocols krijgen .
Data Link Layer

De Data Link laag is verantwoordelijk voor het verkrijgen van gegevens via een link in een prive-netwerk . Private netwerken zijn Local Area Networks genoemd . Om verbinding met een netwerk , een apparaat - computer , fax , printer bijvoorbeeld - moet een netwerkkaart hebben . Elke netwerkkaart heeft een uniek serienummer heet een Media Access Control . De Data Link Layer contacten computers via een LAN door het aanpakken van de datapakketten aan het MAC-adres van die computer . Het verkeer wordt geleid door een schakelaar . Gezien het feit dat de Data Link Layer protocollen behandelen dit gebied van het aanpakken , hoeft Network Layer protocollen niet voor Local Area Networks .
Network Layer Verantwoordelijkheden

Network Layer protocollen
beter beschreven als internetprotocollen . Ze houden zich niet bezig met een lokaal netwerk . Zij zijn verantwoordelijk voor het bereiken verre locaties buiten de onmiddellijke netwerk . Ze moeten pakketten van gegevens over verschillende netwerken te krijgen: . Het systeem dat het internet creëert
Doel

Om data te leveren aan een verre locatie , netwerklaag protocollen omgaan met adressering en routering . Het adres structuur gedomineerd door het Internet Protocol, de belangrijkste TCP /IP Internet Layer protocol. Het IP-adres van elke computer bereikbaar in de wereld moet uniek zijn . Het bevat een element van fysieke locatie vanwege reeksen van IP-adressen zijn toegewezen aan elk land in de wereld . Routing protocollen behoren bij de Network Layer want ze moeten het adres van elk datapakket onderzoeken en beslissen welke van hun directe buren beter in staat is om de gegevens door te geven via de kortste weg .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Utstarcom gebruiken als…
·Hoe om te bepalen Als Comcast …
·Wat is een computer -router ge…
·Hoe te controleren of poort 44…
·Hoe te Forwarding op Qwest Por…
·Is Google Maps een bedreiging …
·De beste manier om websites te…
·Hoe te vermijden een Comcast I…
·Hoe de Commando schrijven aan …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Wat is een Server Certificate ? 
·Hoe je DNS Name Resolution Test 
·Hoe te verbinden mijn Windows XP en Wind…
·Hoe mensen door Live Satellite Zoek 
·Welke hardware is nodig om draadloos te …
·Hoe maak je een Wireless vergeten? Met e…
·SWOT-analyse van Computer Networks 
·Hoe kan ik mijn DWL - 650 met een WAP- V…
·Cat6 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com