Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te vermijden een Comcast Installatie Fee
Het kan duur in te stellen kabel- internet of tv te zijn , vooral wanneer u om een ​​installatie te betalen . Gelukkig zijn er manieren om deze zetten zonder verbreking van de bank : U kunt een zelf -installatie kit te krijgen en zelf installeren van de diensten , of u kunt een aanbod dat de installatie vergoeding afziet vinden . Wat je nodig hebt
Comcast kabelmodem of Comcast tv -kabel doos
ethernetkabel
Energiebron
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
Instructions for Self - Installation Kit < br >

Call Comcast 1 op 1-800-COMCAST ( 1-800-266-2278 ) om te zien of Comcast is in uw regio beschikbaar .

Vraag 2 a self- installatiekit . Vragen over eventuele kosten . Gewoonlijk betaalt u een vergoeding van $ 10 voor het verschepen van de kit . Vraag de agent waar de dichtstbijzijnde Comcast kantoor is , en pak deze daar gratis . Als u een abonnement voor TV , betaalt u een vergoeding voor de doos kabel en afstandsbediening in uw maandelijkse factuur . Als u een abonnement voor internet service , betaalt u een vergoeding voor de modem inbegrepen in uw maandelijkse factuur ook.
3 Een typische coaxiale kabel .

Open de kit . U zult een splitter , coaxkabel vinden voor aansluiting op de modem ( meestal zwart of wit en dik met goud of zilver tips ) , ethernet kabel en de Comcast modem .
4 Een typische ethernet kabel .

Sluit de modem aan op uw computer met de Ethernet-kabel , die over het algemeen blauw , groen , wit of zwart met vierkante plastic uiteinden . De plastic uiteinden passen in de achterkant van de modem en in uw computer , meestal aan de achterkant van de toren van een desktop computer , of aan de zijkant of achterkant van een laptop . Vervolgens sluit u de modem in je muur kabel aansluiting met de coaxiale kabel, die in een zilver-of goudkleurige aansluiting aan de achterkant van het modem kan worden gestoken . Draai het einde van de coaxkabel om het te beveiligen . Steek het modem op een stroombron , zoals een plug in de muur of een stekkerdoos .

Als u TV installeert , sluit u gewoon de coax kabel in de aansluiting in de muur en het andere uiteinde in de achterkant van de TV .
5 Een typisch kabel splitter .

Start -up van uw computer en een internet browser en volg de instructies op het browserscherm . Volg de instructies op het scherm . Als u de installatie Internet en kabel-tv , zal de kabel splitter pas komen . Een splitter kunt u een coax- kabel los van zowel uw modem en uw TV aan te sluiten op de kabel aansluiting in de muur .
Vinden van een bod

Controleer 6 op Comcast . com of bel 1-800-COMCAST (1-800-266-2278) om te zien welke aanbiedingen worden aangeboden in uw regio . Comcast veranderingen biedt vaak, en de duur van het aanbod varieert .

Call Comcast 7 tot instellen van uw account en het aanbod te verduidelijken . Zoek uit of er zijn geen verborgen kosten , hoe lang een offerte duurt en wanneer de prijs weer omhoog gaan . Vraag of je kunt naar een andere dienst aan het einde van de huidige dienstperiode .
8

Verduidelijk als er een installatie kosten . Als er , vraag dan of je het zelf installatie kit kan krijgen , maar krijg nog steeds de deal te bieden .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·De nadelen van een Blade Serve…
·Hoe de toegang tot schadelijke…
·Hoe te Domeinnamen voorwaarts …
·Hoe het opzetten van een 3G-ne…
·Definitie van Transmission Con…
·Hoe te Packet Loss Ratio Berek…
·Hoe maak je een Google Persoon…
·Wat zijn POP3 en HTTP servers?…
·Hoe te Iexplore voor Free Fix 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·WinGate Step - by - Step 
·Hoe Hook Up een Comcast Cable Modem 
·Wireless Session Protocol 
·Wat is Usenet Retention ? 
·Het gebruik van Proxy Servers 
·Computer Server Vs . a Workstation 
·Telemetrie Video Technology 
·Verschillen tussen Bootp & DHCP 
·Hoe uw pc Domain Controller Bepaal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com