Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een computer -router gebruikt?
Zodra computers werd een betaalbare grondstof voor woningen en bedrijven , begonnen de mensen met meer dan een . Routers uiteindelijk begonnen verschijnen , waardoor mensen toegang tot internet tussen twee of meer computers te delen . Met een router , kan je veel computers configureren om toegang tot internet en netwerkbronnen zoals printers te delen .
Routers zijn er in verschillende maten , maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel .
Geschiedenis

routering gestart met ARPANET , een ontwikkeling van het Amerikaanse ministerie van Defensie tijdens de Koude Oorlog . Het gehele netwerk is gebaseerd op de allereerste bekende concept van een router . De routers gebruikt door thuisnetwerken die meestal worden geleverd door internet service providers niet ontwikkelen tot veel later in de 20e eeuw .
Soorten

Sommige routers kunnen ook kunnen meerdere computers op een enkele verbinding met het internet te delen , die meer kosteneffectief dan om een ​​speciale Internet verbinding voor elke computer . Andere veel grotere routers voeren de achtergrond werk dat nodig is voor de gegevens van uw computer naar zijn bestemming te bereiken . Deze routers worden gebruikt door grote internet service providers en ze zijn gebouwd om astronomische hoeveelheden dataverkeer verwerken van andere routers of computers aangesloten op hen. Daarom is het internet 'een netwerk van netwerken . " U kunt dit zelf zien door het uitvoeren van een ' trace route " commando met behulp van een bestemming als de parameter .
Hoe Routers werken

Routers
toewijzen van een IP aan elke computer aangesloten op hen en de computers te sturen pakketjes met dit IP in de desbetreffende gedeelten van de headers , net als hoe je schrijft een retouradres en een bestemmingsadres op een envelop die u wilt verzenden via de post . Uw router thuis zal elke computer een lokale IP , zodat het weet welke computer gestuurd wat signaal toewijzen . De router zelf krijgt een eigen IP waarmee het zal het signaal naar de router in de centrale router voor uw land . De reis gaat verder als signalen worden stuiterde van router naar router totdat uw pakketten bereiken hun bestemming , of het nu in uw eigen land of in het buitenland .
Belang

Het is veilig zeggen dat het internet niet mogelijk zou zijn zonder routers . Het feit dat je in staat bent om elke dag e-mails lezen is mogelijk omdat miljoenen routers redirect elk signaal verzonden en ontvangen , zodat de signalen die u verzendt komen de mailserver en signalen dat de mailserver stuurt u bereiken zonder enig probleem . U kunt in principe denken van het internet als een enorme verzameling van routers .
Firewall Kwesties

Veel routers
komen met hun eigen basis firewall -programma's . Sommigen van hen gebruiken zelfs een techniek die bekend staat als Network Address Translation ( NAT ) , die zou kunnen maken het moeilijk voor u om alle programma's die vereisen dat u een poort op uw computer openen gebruiken . Sommige routers hebben een optie voor het selecteren van een " gedemilitariseerde zone " of DMZ -server , voor uw netwerk . Dit betekent dat u een computer waar geen van vervelende maatregelen ter beveiliging van de router van toepassing kunnen plukken . Enkel ben zeker om een software- firewall op de computer om ongewenste zaken te voorkomen hebben .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe om de Register- bestanden …
·Over RJ 45 Connection Standard…
·Hoe maak je een DNS- aanvragen…
·Hoe vindt u uw DNS- domein 
·Lettertypen die gemakkelijk te…
·Hoe je Linksys PCMCIA Wireless…
·Problemen met mijn MSN Proxy S…
·Hoe je een PC met Internet-ver…
·Hoe mensen door Live Satellite…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een DNS - 323 FTP S…
·Hoe maak je een internet -router gebruik…
·Gereedschap Voor Custom Beveiligingsnive…
·Hoe Microsoft Download updates sneller t…
·Netwerk G adapters configureren voor Wir…
·Problemen met mijn MSN Proxy Server 
·Hoe om te controleren Crossover Cable 
·Hoe maak je een WEP- wachtwoord Get 
·Hoe u een Linksys BEFW11S4 Into a Bridge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com