Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Over Ethernet Cards
Ethernet- kaarten zijn een noodzakelijk onderdeel van thuisnetwerken en zijn nodig voor breedband internet . Netwerkcomputers kunnen hulpbronnen , met inbegrip van bestanden en aangesloten apparaten zoals printers en externe harde schijven delen . Met de opkomst van high-speed internet , bijna alle computers zijn voorzien van een ingebouwde Ethernet-interface . Echter , Ethernet -kaarten zijn nog steeds nuttig om draadloze toegang of sneller lokale netwerk toe te voegen . Functie

Ethernet- netwerken te verbinden met meerdere computers en andere apparaten , zoals printers , met elkaar via een switch of hub . Een Ethernet-kaart biedt een interface tussen een computer en een Ethernet-netwerk . Meestal wordt een kabel aangesloten van de poort op de Ethernet-kaart op een poort op de switch of hub . Sommige computers hebben meerdere Ethernet-kaarten om toegang tot meerdere netwerken aan te bieden , maar dit is ongewoon in thuisgebruik .
Soorten

Ethernetkaarten
kan intern of extern zijn. Interne kaarten worden ingebracht in sleuven op het moederbord van de computer , terwijl externe kaarten meestal via USB ( Universal Serial Bus ) . Externe en interne kaarten zijn beide in staat om bedrade of draadloze toegang , hoewel beide interfaces zijn zelden beschikbaar op dezelfde kaart . Ethernet-kaarten ook variëren door de snelheid , de meest gebruikte snelheden zijn 100 megabit en 1 Gigabit voor bekabelde kaarten , en 11 en 54 megabit voor draadloze kaarten
overwegingen
.

Ethernet netwerken zijn beperkt tot de snelheid van de langzaamste deelnemer , zodat bij aanbrenging van een kaartje te zorgen dat ontwikkeld is voor dezelfde snelheid als andere kaarten op het netwerk . Bovendien kan een interne Ethernet-kaart hebben of een PCI-of PCI Express -interface aan te sluiten op het moederbord van de computer . Zorg ervoor dat uw computer een vrij slot van het juiste type , zoals een PCI- kaart kan niet gaan in een PCI Express-sleuf of vice versa .
Geschiedenis

Modern Ethernet is ontwikkeld in het midden van 1980 . Eerder systemen gebruikt een coaxiale kabel die is aangesloten op elke computer , de moderne versie maakt gebruik van een kabel die eruit ziet als een vergrote telefoonsnoer en bevat meerdere paren van draden in de kabel afscherming . De Ethernet-standaard is diverse malen herzien , omdat het werd geratificeerd , het veranderen van een initiële 3 megabits per seconde tot een mogelijke 10 gigabit per seconde vandaag - 3.300 keer sneller dan de oorspronkelijke data rate . Als een open standaard voor lokale netwerken , Ethernet kwam tot de computer industrie domineren .
Belang

Ethernet
is de meest voorkomende computer netwerken standaard in gebruik zijn . Bijna alle thuisnetwerken , evenals de meeste bedrijfsnetwerken , gebruiken Ethernet voor lokale netwerken. Met de komst van high speed versies aanbieden datasnelheden tot 10 gigabit per seconde , wordt Ethernet zelfs doorgedrongen maken in gespecialiseerde high-performance networking-toepassingen .

Previous: Next:
  Ethernet
·Ring Topology Vs . Ethernet 
·Hoe u uw Ethernet -kabel Verva…
·Hoe maak je een Ethernet -adap…
·De voordelen en nadelen van Fu…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe maak je een Reverse Ethern…
·Wat zijn de voordelen van Ethe…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Airport Extreme WiFi- compatibiliteit me…
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Welke draadloze kaarten werken met Win2k…
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een LAN -netwerk te bescherm…
·Hoe maak je een draadloze verbinding voo…
·Wat is het belang van een Proxy Server ?…
·Hoe kan ik volledige Diagnostiek van mij…
·Hoe te Twee Network Cards gebruiken op d…
·Hoe de Cisco Cable Monitor Port Zoek op …
·Hoe je het wachtwoord van een WAN-minipo…
·Hoe maak ik een Anonymous IP-adres verbe…
·Hoe maak je een Sprint Overdrive Maximal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com