Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe het opzetten van een Ethernet Hub
Bij de uitbreiding van een bestaande computer netwerk of een nieuwe te bouwen , een van de vele apparaten die kunnen worden gebruikt in het proces is een Ethernet-hub . Een hub is een eenvoudig apparaat dat meerdere computers met elkaar en de rest van het netwerk verbindt , waardoor de communicatie plaatsvindt tussen alle aangesloten apparaten . Wanneer er geen noodzaak voor de verbeterde functies op een router of hogere snelheid communicatie van een schakelaar kan een Ethernet hub een efficiënte manier om een ​​netwerk tegen lagere kosten te maken of uitbreiden in vergelijking met een router of switch . Instructies , Hardware Setup
1

Vind de WAN of uplink -poort van de Ethernet-hub . Typisch , het is gelegen aan de achterzijde van het apparaat , en het is vaak los van de LAN-poorten . Kopen van 2

Sluit een Ethernet-kabel aan op de WAN -poort van de hub om ofwel de Ethernet-poort van de internet modem of , indien het uitbreiden van een netwerk , om een lege LAN- poort op het bestaande netwerk router , switch of hub .
3

Sluit een Ethernet- kabel in een van de LAN- poorten op de Ethernet-hub en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de computer of het apparaat dat zal worden toegevoegd aan het netwerk . Herhaal dit voor alle andere apparaten die zal moeten worden op het netwerk .

Schakel de Ethernet -hub en de computers of andere apparaten die op het 4 . Aan de voorzijde van de naaf een reeks LEDs die in de bijbehorende LAN en WAN poort van de hub . Elke poort die een kabel aangesloten op het heeft moet een of meer van de LED's branden die vertegenwoordigen die poort . Zo niet , controleer dan de aansluitingen en verwisselen de Ethernet-kabel indien nodig .
Software Setup
5

Configureer de netwerkinstellingen op elke aangesloten computer . Als u het uitbreiden van een netwerk en het netwerk gebruik maakt van DHCP , of dynamisch IP-adres , zal geen configuratie nodig . Op netwerken met statische IP-adressen of op een nieuw netwerk instellen met behulp van de Ethernet-hub , moet elke computer of apparaat een uniek IP -adres toegewezen . Lokale IP- adressen moeten gebruik maken van de toegestane " prive" -adres zwembaden die niet zal bemoeien met internet adressen . Aanvaardbare adressen zijn 192.168.xx , 172.16.xx te 172.31.xx of 10.xxx De " x " staat voor een getal dat wordt gekozen door de gebruiker , 0-254 . Alle computers in het netwerk moet de eerste drie getallen delen in het adres , met het laatste getal dat de individuele computer . In een netwerk met drie computers , kan bijvoorbeeld de eerst 192.168.1.1 , kan het tweede zijn 192.168.1.2 en 192.168.1.3 derde kan , hoewel het uiteindelijke aantal hoeft niet opeenvolgend te zijn .
< Br > 6

Klik op de knop "Start " in Windows , selecteer "Configuratiescherm " en dubbelklik op het pictogram " Network Connections . "
< br > 7

rechtermuisknop op het pictogram voor de Ethernet-adapter en kies 'Eigenschappen'. Klik op het vakje met " Internet-protocol ( TCP /IP ) " en druk op de knop "Eigenschappen" .
8

Selecteer het keuzerondje " Gebruik het volgende IP-adres . " Geef een uniek IP-adres van de computer en de toepasselijke subnet mask . als een router wordt gebruikt op het netwerk , voert u het IP-adres van de router als de standaard gateway . Druk op de "OK" knop en start opnieuw op indien nodig .
9

Enable bestands-en printerdeling van de " Eigenschappen" dialoogvenster voor de Ethernet- kaart als bestanden worden overgedragen tussen de computers in een netwerk .

Klik 10 de " Start & # x201D ; knop , selecteer "Configuratiescherm " en dubbelklik op het pictogram "Systeem " Selecteer het tabblad "Computer Name" en klik op de knop & # . x201C ; Change "om de naam van de computer netwerk instellen in het . " Computer naam Lid van de sectie " " vak , voer een unieke naam voor de computer in het . " , kiest u de radio knop " werkgroep" en voer de werkgroep van het netwerk . Als het opzetten van een nieuw netwerk , kan deze naamswijziging zijn, maar alle computers op het netwerk moeten dezelfde werkgroepnaam delen .

11

Controleer of alle computers toegang tot het netwerk en het internet indien aangesloten .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Hoe to Run een Ethernet -kabel…
·Wat is een normale Ethernet- k…
·Ethernet naar Ethernet Crossov…
·Hoe te converteren Coax naar E…
·Hoe te Ethernet Jackets Instal…
·Hoe de Ethernet-poort op een C…
·Hoe de Ethernet Jack op een De…
·Hoe het opzetten van een Power…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe internet de bandbreedte te verhogen 
·DSL Algoritmes 
·Hoe te converteren VP7 naar DIVX 
·Definitie van Sniffer Programma 
·Hoe te configureren BSNL Breedband 
·Wat is een TPKT protocol ? 
·Cat6 Kabel Lengte Limit 
·Hoe u het IP- adres te vinden voor een H…
·Hoe te testen een VoIP- Line 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com