Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Onboard grafische vs videokaart Expansion Voordelen
Veel entry- level en business - class computers zijn uitgerust met grafische adapters geïntegreerd in het moederbord . Met adaptor als deel van de schakeling moederbord verlaagt productie -en montagekosten van de fabrikant . Of dit goed of slecht nieuws voor u hangt af van de aard van de applicaties en performance level je nodig hebt op je computer . Toepassingen

Surfen op het internet , met behulp van spreadsheets en tekstverwerkingsprogramma plaats weinig vraag op de grafische hardware van uw computer . Deze toepassingen plaatst weinig eisen aan de mogelijkheden van moderne computers en onboard grafische kaarten presteren goed genoeg om de meeste gebruikers tevreden te stellen . Gaming , 3 - D modellering of elke toepassing die intensieve grafische verwerking kan traag werken of niet volledig op een computer met een ingebouwde kaart.
Memory

onboard graphics kaarten reserveren een deel van RAM-geheugen van uw computer om afbeeldingen te genereren . Dit vermindert de hoeveelheid geheugen die beschikbaar is als werkruimte voor uw programma's . BIOS van uw systeem behoudt een deel van het beschikbare geheugen voor grafische tijdens het opstarten . Dit geheugen gebied blijft voorbehouden of het nu nodig is of niet . Het geheugen reserveringsproces is omzeild alleen wanneer de onboard adapter is uitgeschakeld .
Speed ​​

Graphics snelheid
is een functie van de graphics processing unit en de hoeveelheid video RAM . Een snellere GPU combinatie met meer RAM in de meeste gevallen levert beter grafisch overgang op het scherm. Zelfs een redelijk geprijsde grafische kaart kan een opmerkelijke boost Afgezien van het monetaire aandacht te geven aan de prestaties van uw computer .
Kosten

, warmte is een andere kosten in verband met het installeren van een uitbreidingskaart videokaart . Warmte is de vijand van elektronische schakelingen en geavanceerde GPU's aan voldoende warmte om hun eigen heatsinks en ventilatoren nodig . Computers met een kleine footprint gevallen of overvolle moederborden hebben beperkt luchtstroom dat de koeling effecten van het systeem ventilator vertraagt ​​. Een andere warmtebron in een computer toe te voegen met marginale koelefficiëntie zal de levensduur van systeemcomponenten te korten .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een VGA- grafische…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe te wijzigen om een grafisc…
·Hoe om te achterhalen welk typ…
·Hoe kom ik erachter wat voor s…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe je HDMI audio activeren op…
·Hoe maak je een HP videokaart …
·Hoe stel ik een Sun Fire 5120 …
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe wordt de digitale films op op een SD…
·Hoe maak je een iPad App voor een Novice…
·Kan de HP Officejet 4500 Stuur Out een n…
·Hoe je 2 PCI Video Install 
·Hoe Hard Drive Fitness Test 
·Hoe om te controleren uw PC geheugen 
·Hoe maak je een AMD Processor Test 
·Hoe te Overclock een X200 
·Hoe uw laptop Bring Up to Your TV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com