Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te Overclock een X200
In vergelijking met veel andere ultra - portable notebooks in zijn klasse , de Lenovo ThinkPad X200 biedt relatief sterke prestatie met zijn 2,4 - GHz Intel Montevina -processor . Bovendien is de efficiënte koelsystemen in de X200 houdt de snelle processor koel en stabiel , waardoor de ThinkPad run voor langere tijd op de negen -cel batterij helpt . De meeste X200 eigenaren zullen geen behoefte hebben aan de notebook voor snellere prestaties te bereiken overklokken . Toch , als je wilt om de X200 zo snel mogelijk te maken , kunt u de BIOS- tweak om een bescheiden verhoging prestaties te krijgen . Instructies

Macht 1 van je X200 laptop en sluit de netadapter . Kopen van 2

Start de X200 , en zodra je ziet de Lenovo ThinkPad -logo scherm drukt de F1- toets om het BIOS Setup te bekijken . Vul uw BIOS- beheerderswachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd .
3

Druk op de pijl omlaag een paar keer om de cursor over " Config " stand en druk vervolgens op de toets " Enter " . < br > Goedkope 4

Druk op de pijl-omlaag om naar de optie " Speedstep " te gaan en druk op de "Enter " . Druk op " F6 " om het veld waarde te veranderen " handicap . " Druk op de " Esc " -toets om terug te keren naar het configuratie menu .
5

Scroll naar beneden naar " Core Multi Processing" en druk op de " Enter " -toets . Zorg ervoor dat de waarde is ingesteld op " Enabled . " Als de waarde van een instelling ' Uitgeschakeld' , druk op de " F6 "-toets om het te veranderen naar " Enabled . " Druk op de " Esc " -toets om terug te keren naar het configuratie menu . < br >
6

Scroll naar beneden naar de " Core Voltage " menu- optie en druk op ' Enter '. Druk eenmaal op de toets " F6 " om de waarde te verhogen van 1,25 V naar 1.375v . Druk nogmaals op de " Esc " -toets om terug te keren naar het configuratiemenu scherm . De toets " Esc "

Druk op 7 om terug te keren naar de belangrijkste BIOS -menu . Druk op de " F10 "-toets om het BIOS wijzigingen op te slaan en start de X200 om normaal op te starten in Windows .
8

starten verschillende toepassingen en zorgen voor de X200 verloopt vlot . Als er geen bevriest of vastlopers optreden , je met succes overclocked de X200 en verhoogde de primaire kloksnelheid iets .

Previous: Next:
  laptops
·De locaties van de harde schij…
·Heeft een knipperend batterij …
·Hoe verwijder ik de zaak van e…
·Mac-laptop Monitor - out Optie…
·Specs voor een Intel Atom 
·Hoe krijg ik Wi - Fi signalen …
·Hoe je het moederbord kabels o…
·Hoe je naar de ventilator op e…
·Hoe Hook Up een Toshiba laptop…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een geluidskaart installeren…
·HP Pavilion 523N Specs 
·Hoe kan ik wijzigen PC USB met een WiFi-…
·Hoe kan ik Herschrijf op een Memorex CD-…
·Die Is Mic Input op geluidskaart? 
·Hoe je het toetsenbord Number Pad uitsch…
·Server Vs . Desktop 
·Hoe maak je een Wireless Optical Mouse 2…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Dell 4550 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com