Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Heeft een knipperend batterij Licht op een laptop Mean de lader niet opladen ?
De meeste laptops maken gebruik van een reeks van lichten aan de staat van de computer te drukken . Elk lampje kan hebben meestal meerdere staten , zoals aan, uit , langzaam knipperen en snel knipperen , en kunnen ook door de verschillende kleuren . Elke computerfabrikant gebruikt zijn eigen codes om de laptop laadtoestand geven , maar er zijn overeenkomsten tussen fabrikanten . Opladen Conventies

De meeste laptops zullen een solide groen , blauw of paars acculampje aan te geven dat de batterij volledig is opgeladen weergegeven . De meeste fabrikanten geven aan dat een laptop is in het proces van het opladen door het weergeven van een vast of knipperend groen , oranje , blauw of paars licht . Als uw batterij lampje brandt groen , blauw of paars , is de accu waarschijnlijk functioneel , ongeacht of het lampje knippert . Als het lampje continu oranje , de laptop is waarschijnlijk in het proces van het laden .
Accu Fout Coneventions

Veel fabrikanten
batterij gebruiken snel knipperende lampjes om aan te geven dat er een batterij laadniveau is laag . In het algemeen zal een laptop snel knipperen oranje of rood wanneer zijn lading onder een bepaald niveau totdat de computer is aangesloten op een stopcontact en is opgeladen. Als de batterij -indicator van uw laptop blijft snel knipperen in oranje of rood of als het rood blijft , zelfs wanneer deze is aangesloten op de oplader , is er een probleem met de batterij of de oplader .
Windows Oplaadindicator

Als u niet zeker weet wat uw batterij-indicator licht betekent , kunt u opladen status van uw computer in Windows controleren . Kijk voor de batterij-icoon in het systeemvak van de taakbalk . Als het pictogram wordt weergeven van een elektrische stekker op de accu , is het momenteel opgeladen of volledig is opgeladen . Als er geen elektrische aansluiting en uw computer is aangesloten op de oplader , is er mogelijk een probleem met uw oplader of batterij. Windows zal een rode " X " over het pictogram van de batterij weer te geven wanneer er een probleem is met je batterij detecteert . Houd de muis over het pictogram om de huidige batterijniveau en laadtoestand bekijken . Een tooltip verschijnt met informatie over de huidige laadtoestand en de laadtoestand . Controleer het laadniveau regelmatig te controleren of de laptop wordt opgeladen , terwijl aangesloten inch
Macht Reset

Als uw laptop batterij niet wordt opgeladen , kunt u in staat om vast te stellen het probleem door het doen van een volledige reset op de computer en de batterij te verwijderen . Sluit de computer af en haal de stekker uit de lader . Volg de instructies van de fabrikant van de computer voor u de batterij verwijdert . Op sommige computers kan het nodig zijn om uit-knop van de computer te houden gedurende 30 seconden om de batterij opnieuw moet instellen . Sluit uw computer , installeer de batterij en schakel de computer in .
Batterij vervangen

In tijd , sommige batterijen verliezen hun vermogen om te krijgen of houden van een lading . Als de batterij van uw laptop weigert op te laden , zelfs na het verwijderen en opnieuw te installeren , moet u mogelijk een vervangende batterij aan te schaffen . Als uw laptop nog onder garantie is , of als de fabrikant van uw computer gaf een recall op de accu van uw computer kunt u in staat om een ​​nieuwe batterij te krijgen voor gratis .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Eee PC 2G Surf …
·Hoe te Geïnstalleerd Componen…
·Hoe afdrukken vanaf mijn lapto…
·Hoe je het RAM vervangen in ee…
·Waar kan ik een laptop te krij…
·Hoe een audio line 307 Bedraad…
·Hoe uit elkaar te halen een la…
·HP Pavilion n5170 Specificatie…
·Hoe je het geheugen voor een G…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Security Lock verwijdere…
·Hoe de BIOS resetten op een ASUS P5B Del…
·Hoe het opzetten van een Dell V305 Print…
·Wat is het verschil tussen een N270 en N…
·Hoe kan ik een secundaire opslag schijf …
·Wat is een SSD -monitor ? 
·Hoe je Lost Peachtree Records Recover 
·Hoe te openen een Compaq Presario laptop…
·Microsoft Mn - 50 Router Problemen oplos…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com