Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
ScanSnap S1300 Vs . Nette
De ScanSnap S1300 is een mobiel document en beeld scanner geproduceerd door Fujitsu . Keurige maakt twee apparaten vergelijkbaar met de ScanSnap S1300 - de NeatDesk en de NeatReceipts . De NeatDesk is een draagbare , automatische documentinvoer scanner met scannen in kleur ondersteuning , terwijl de NeatReceipts is een draagbare zwart-wit document scanner . Grootte en gewicht

De Fujitsu ScanSnap S1300 meet 11,2 cm breed , 3,9 cm diep en 3 cm hoog op zijn hoogste punt . Hij weegt 3,1 £ , zonder papier en zonder netvoeding is aangesloten . Neat 's NeatReceipts scanner is iets kleiner dan de ScanSnap S1300 , meet 10,8 cm breed , 1,6 cm diep en 1,3 cm hoog op zijn hoogste punt . Hij weegt 0,7 £ Het NeatDesk is aanzienlijk dieper en langer dan zowel de ScanSnap S1300 en de NeatReceipts , meet 10,8 cm breed , 7,5 cm diep en 7,3 cm hoog op zijn hoogste punt . Hij weegt 4,4 £
Eigenschappen

De ScanSnap S1300 scant tot acht dubbelzijdige pagina's per minuut . De NeatReceipts scant tussen de drie en vier bonnen per minuut . De NeatDesk scanner is de snelste van de drie apparaten , scannen tot 24 kleurenpagina's per minuut met een resolutie van 300 dots per inch . Alle drie apparaten scannen met maximale resolutie van 600 dots per inch . De ScanSnap S1300 heeft een maximale scanning oppervlakte van 8,5 bij 14,17 centimeter , tegenover 8,5 bij 11 inch voor de NeatDesk en 1 van 14 cm voor de NeatReceipts .
Compatibiliteit en systeemvereisten < br >

Alle drie scanners zijn compatibel met pc's met Microsoft Windows XP , Windows Vista en Windows 7 -besturingssystemen . De ScanSnap S1300 is compatibel met Macs met OS X 10.4 of hoger , terwijl de NeatDesk is compatibel met Macs met OS X 10.5.8 of hoger . De NeatReceipts is niet compatibel met Macintosh-computers .

Om te kunnen werken met de ScanSnap S1300 , Macs en Windows-pc's is ten minste 1,8 GHz processors en 512 MB RAM . Om te kunnen werken met de NeatDesk en NeatReceipts , Windows-pc's vereisen 1 GB RAM en minimaal een 1,3 GHz Pentium IV processor. Macs vereisen een Intel-processor en minimaal 1 GB RAM om te werken met de NeatDesk .
Extra informatie

Alle drie apparaten kunt u scannen naar een verscheidenheid aan bestandsformaten , zoals JPG , PDF , Microsoft Excel en Microsoft Word . De ScanSnap S1300 en NeatDesk komen beiden met een externe voedingsadapter , terwijl de NeatReceipts gebruikt bus stroom voorzien via de USB -poort van een computer . Alle drie scanners gegevens naar computers via USB 2.0 -kabels .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe de kwaliteit van uw scans …
·Hoe te Zet de USB -poort op ee…
·Veel voorkomende problemen met…
·Hoe je Black & White Foto Kopi…
·Hoe je foto's scannen op een M…
·De Work Center 6530 Xerox Erro…
·Hoe te Visioneer glasplaat rei…
·Hoe kan ik scannen Met behulp …
·Hoe maak je een 11 x 17 Docume…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe je AOL Mail Problemen op de iPad 
·Hoe partitie in FreeAgent Go 
·Hoe de Top Cover Vervang Op een Gateway …
·Wat is DB - 9 & D - Sub ? 
·Compaq nc8000 Specificaties 
·Hoe maak je verbinding een Intel iMac ee…
·Problemen met een VuPoint Slide Converte…
·Hoe maak je een IDE -kabel te convertere…
·Hoe kan ik afdrukken op een draadloos ne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com