Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
MSI 865GVM3 - V Specs
De MSI 865GVM3 - V is een computer moederbord ontworpen om Micro ATX form factor gevallen passen . MSI introduceerde het toestel in 2006 . Het maakt gebruik van de LGA775 CPU socket compatibel met Intel Pentium 4 Prescott en Celeron D processors . Hoewel de 865GVM3 - V is niet meer leverbaar , vanaf de datum van publicatie MSI ondersteuning en downloads voor de raad op hun website nog steeds biedt . CPU en chipset

Het moederbord is geconfigureerd voor Micro ATX gevallen , meet 24,5 cm bij 19,0 cm en bevat zes bevestigingsgaten voor schroeven . Het maakt gebruik van de LGA775 socket , die een enkele Intel Pentium 4 of Celeron D CPU ondersteunt . Chipset van het bestuur is de Intel 865GV , en is voorzien van een Front Side Bus werkend bij een maximum van 800 MHz .
Memory

Het bestuur ondersteunt tot 2 GB PC2100 , PC2700 of PC3200 DDR SDRAM met snelheden van 266 , 333 of 400 MHz . Er zijn twee DIMM-sleuven voor 2.6V , niet-gebufferd , niet-ECC RAM-modules , die actief zijn in dual - channel modus .
Uitbreidingsslots en interfaces

865GVM3 - V heeft een Advance graphics Riser -slot voor het aansluiten van een AGP grafische uitbreidingskaart . Er zijn ook twee 2.5V PCI 2.3 , 32 - bit uitbreidingssleuven . Voor het aansluiten van apparaten, zoals harde schijven en optische drives , zijn er twee 7 - pins SATA- connectors en twee 40 - pins Ultra DMA IDE-connectoren .
Externe connectors

achterpaneel bestuur omvat een parallelle poort , een seriële poort en vier USB -poorten . Er zijn ook PS /2 muis en toetsenbord aansluitingen en een VGA-poort monitor. Audio-aansluitingen zijn 3,5 mm audio - in , audio - uit en microfoon aansluitingen . Om te netwerken , is er een RJ - 45 Ethernet-aansluiting .
Interne Connectoren

Het bord bevat twee USB-aansluitingen die u toelaten om nog eens vier USB -poorten aan te sluiten. Er is ook een audio -aansluiting die de toevoeging van front - panel hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen maakt .
Audio en Networking

Het bord bevat geïntegreerde ondersteuning voor 6 - kanaals Dolby 5.1 Surround Sound met Realtek ALC655 codec , en is AC97 compliant . De Realtek RTL8100C Fast Ethernet -controller biedt geïntegreerde netwerken voor zowel 10Mb /s en 100Mb /s overdrachtssnelheden .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je RAM -geheugen toe aan e…
·AUM Memory Chip Issues 
·Hoe maak je een IC Chip Desold…
·Wat zijn de snelheden van de D…
·Trouble With Crossfire 
·Hoe te Overclock de HP Pavilio…
·Hoe te solderen elektrische co…
·Verschil tussen ATX en BTX moe…
·Hoe maak je een AMD Processor …
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·De aard van de Microprocessor Chips 
·Hoe maak je een PDF417 Barcode 
·Hoe maak je enveloppen in een Lexmark Z6…
·Hoe te Hum mijn laptop computer Verminde…
·Hoe fout correctie in een Brother Intell…
·Hoe kan ik Reset het BIOS op de Dell Ins…
·Heeft de Epson Cx4600 Have to Have Alle …
·Wie zijn de Vrouwelijke Invloeden in Com…
·Hoe het toetsenbord te vervangen op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com