Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Belangrijke veranderingen in het ontwerpen van computers
Begrijpen waar computers vandaan komen en hoe ze zijn geëvolueerd , kunnen helpen waardevolle inzichten verschaffen over hoe ze kunnen kijken en uit te voeren in de toekomst . Computers helpen gebruikers communiceren , organiseren , creëren en ontwerpen . Deze wijdverspreide gebruik en de functionaliteit is een bewijs van wat computers in staat zijn , en hoe ver ze zijn geëvolueerd in een relatief korte periode van tijd . De wet van Moore voorspelt computer processing power zal elke anderhalf jaar verdubbelen . Met dit soort exponentiële groei , zullen computers niet alleen blijven kleiner te krijgen , maar ook effectiever zijn in een grotere verscheidenheid van zwaar processor intensieve taken , zoals een natuurramp voorspelling /modellering en geavanceerde volledig gebruiksvriendelijke interactieve robot systemen . De eerste Personal Computers

Dit waren meestal all - in-een units die geïntegreerd zowel een monitor en toetsenbord in de belangrijkste ontwerp . Deze vroege pc's waren niet in staat om grafische user interface besturingssystemen , en vertrouwde op een command line interface te wijten aan zeer beperkt geheugen aan boord en het ontbreken van een harde schijf . Deze computers werden over het algemeen aangeduid als " XTs , " en zich op beide analoge tape drives of diskettes om gegevens op te slaan en te laden op de computer .
De 286

naar aanleiding van de voorspelling van de wet van Moore , 286 based - pc 's , of " AT's " waren veel krachtiger dan hun voorgangers en bood de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van externe en interne onderdelen aanpassen via uitbreidingssleuven vinden op het moederbord . De 286 bracht ook afbeeldingen in kleur displays , meer geheugen en interne harde schijven die gegevens veel sneller dan oudere floppy drives kon openen .
Laptops

Hoewel laptops rond was geweest voor vele jaren , was het niet tot de release van de 286 die macht eindelijk draagbaarheid ontmoet , en laptops werd volledig functionele mobiele computers die gemakkelijk kunnen worden vervoerd en gebruikt in een verscheidenheid van instellingen .
< br >
Tablet PC 's

Tabletten
nemen laptops naar het volgende niveau door het aanbieden van grote hoeveelheden rekenkracht en functionaliteit op een enkele dunne , rechthoekige stukje hardware . Tablet-pc's meestal voorzien van een glazen touch screen interface met draadloze netwerkvoorziening , en de mogelijkheid om gegevens tussen een desktop PC of laptop synchroniseren of overdragen via een data poort.

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik een Dell Inspiron P…
·Hoe te detecteren Als uw proce…
·eWaste Computer Recycling 
·Hoe te openen een Dell Compute…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Verschil tussen een Dual Core …
·Hoe maak je een computer die n…
·Hoe te Un - Plak een bevroren …
·Hoe kan ik een stille PC Build…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Task Manager Toegang Met…
·Hoe de CPU van een Mac Mini Vervang 
·Soorten Toner Voor Personal Printers 
·Refill Instructies voor een Canon Toner …
·Hoe kan ik een HP Photosmart C4200 Gebru…
·Hoe maak je een Hewlett Packard LaserJet…
·Hoe maak je een DIN-rail Installeer 
·Hoe te Crumbs Van Schoon Keys mijn lapto…
·Hoe de DVD voor een Gateway PC Restore 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com