Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> All - In - One printers >> Content
Hoe kan ik een HP Photosmart C4200 Gebruik All in One
HP ontwierp de printers in de Photosmart C4200 all - in-one serie voor kopiëren, scannen en afdrukken van foto's . Het stelt u in staat om al deze handelingen met of zonder het gebruik van een computer te doen . Printers in de C4200 serie zijn afdruksnelheid van 30 pagina's per minuut voor zwart -wit documenten en 23 pagina's per minuut voor documenten in kleur . Wat je nodig hebt
HP Photosmart C4200 series printer installatie schijf
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 van de installatie-cd in de optische disk drive en wacht tot deze automatisch wordt gestart . Als de schijf niet automatisch wordt gestart , klikt u op ' Start ', ' Computer ' en selecteer uw optische schijfstation . Dubbelklik op het installatiebestand om het installatieprogramma uit te voeren . Volg de installatiehandleiding totdat de installatie is voltooid . Kopen van 2

Open de " Printcartridge " deur en wacht tot het " vervoer Print " om naar de rechterzijde van de printer . Plaats de drie-kleuren cartridge in de linker sleuf van de wagen en de zwarte cartridge in de rechter sleuf van de wagen . Schuif de cartridge naar voren en duw totdat ze vastklikken . Sluit de klep voor de printcartridges .
3

Open de klep van de scanner om een document te scannen . Plaats het document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat . Zorg ervoor dat u geen geheugenkaarten in de printer om conflicten te vermijden . Druk op de " Scan" knop en wacht tot een voorbeeld van de afbeelding om te verschijnen op uw op uw computerscherm . Volg aanwijzingen om de editing tools van de " HP Photosmart-software " te gebruiken om de beeldkwaliteit te verbeteren . Klik op " Accepteren " wanneer u klaar bent .

Load 4 een papier in de " Input lade , " deksel van de scanner en plaats een document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat om een kopie te maken . Druk op " Start kopiëren, Kleur " voor een kleurenkopie of " Start kopiëren, Zwart " voor zwart- wit documenten .

Plaats papier 5 in de " Input tray" en plaats de geheugenkaart in het geheugen kaartsleuf van de printer om foto's van de geheugenkaart af te drukken . Een voorvertoning van de meest recente afbeelding moet worden weergegeven op het kleine LCD -scherm van de printer . Druk op de omhoog en omlaag pijl knoppen op de printer om door de beelden opgeslagen op de geheugenkaart te bladeren . Geven welke foto's u wilt afdrukken en druk op de knop "Afdrukken" .

Previous: Next:
  All - In - One printers
·Scannen met HP All -in - One 
·Hoe te Lexmark Clean All in On…
·Hoe de Dell 810 All - in-One P…
·Hoe kan ik een HP PSC Install …
·Hoe kan ik een printer cartrid…
·Hoe kan ik Installeren Mijn HP…
·Hoe een HP 1350 Installeer de …
·Hoe kan ik een HP Officejet 42…
·Hoe Vergelijk All - In-One Sca…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om verwijderde Internet History Best…
·Hoe je Cydia te downloaden op een iPad d…
·Hoe Dell inktcartridges installeren 
·Hoe Set Up Time Capsule met een bestaand…
·Hoe te Audio Books Download op Kindle 
·Hoe de Gigs RAM verhogen op een Compaq P…
·Hoe maak je een computer Water Cooling S…
·Specificaties van Eiki LC - NB1U Project…
·Hoe maak je een UTP-kabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com