Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te Un - Plak een bevroren pc
Weinig dingen zijn zo verzwarende als een bevroren pc . Nu dat pc's zijn zo mainstream , de meeste mensen weten hoe ze ongedaan te plakken een bevroren pc . Nog steeds , ook al stak pc's zijn een vrij veel voorkomend ( geplakt Macs , ook) , er zijn sommige mensen die niet weten wat te doen. De oplossing is eenvoudig . Helaas kan je uiteindelijk verliest alle niet opgeslagen werk . Lees verder om meer te leren . Instructies
1

Zorg ervoor dat uw pc is eigenlijk bevroren. Het kan zijn dat het gewoon loopt heel langzaam . Loop weg van uw computer voor een tijdje . Hier krijg je een kopje koffie , of maak zelf een kopje thee . Wanneer u weer aan uw pc , controleert u of de computer is nog steeds bevroren . Als het klaar is het verwerken van de taak die u om in te stellen , het is nog steeds een goed idee om te rebooten en hervestigen uw besturingssysteem . Alles wat je bezig bent met sparen , sluit alle geopende toepassingen , en reboot door ' Start ', ' Computer uitschakelen ', ' Herstart '. Kopen van 2

Gebruik Taakbeheer om een einde niet- selectie responsieve toepassing . Als u weer aan uw pc na de pauze die je nam in stap 1 en uw computer is nog steeds bevroren , druk " Ctrl - Alt - Delete " tegelijk om Taakbeheer te starten . Een lijst met taken weergegeven . Een of meer van hen zou zeggen: " reageert niet " in de status kolom . Markeer elke taak die niet reageert , en klik op ' Nu beëindigen " of" Taak beëindigen " ( afhankelijk van welk besturingssysteem je gebruikt ) .
3

Controleer uw toetsenbord en muis te maken ervoor dat ze communiceren met je CPU . Beweeg de muis rond om te zien of de wijzer pictogram beweegt op het scherm . Zo niet , wordt de muis niet goed functioneert . Om het toetsenbord te controleren , kijk naar je Caps Lock -lampje , en drukt u de Caps Lock-toets . Als het licht niet verandert , wordt het toetsenbord niet goed functioneert . Indien een van deze twee problemen bestaan ​​, loskoppelen en opnieuw aansluiten van het apparaat om te zien of het probleem is opgelost . Als ze zijn draadloos , druk op de resetknop voor het betreffende apparaat .
4

Gebruik je reset of uit-knop om een harde reboot forceren . Dit is je ergste geval , omdat je waarschijnlijk al uw opgeslagen werk verloren . Afhankelijk van de leeftijd van uw pc , je kan wel of niet over een reset-knop . Controleer uw documentatie van de hardware als je onzeker bent . Nieuwere computers hebben geen reset-knoppen . In plaats van de power-knop functioneert als de reset-knop . Of met de reset- toets of knop op uw pc , houd de knop ingedrukt totdat de pc wordt uitgeschakeld . Geef het een minuut of zo om te settelen , en zet vervolgens uw systeem weer in .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik Maak een uitroep On…
·De geschiedenis van HP desktop…
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Hoe te starten vanaf een cd op…
·Hoe te openen de zaak op een B…
·Mijn computer zal niet automat…
·Hoe te scannen en repareren va…
·Hoe de Master Boot Record verw…
·Hoe de cover te verwijderen va…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een maximale snelheid comput…
·GIGABYTE GA - MA790X - DS4 SATA wordt ni…
·Hoe kan ik delen een Aircard Met andere …
·Hoe uit elkaar te halen een HP G60 
·Presario 6000 RAM Specificaties 
·Hoe uit elkaar te halen een Gateway Lapt…
·Hoe maak je een Bizhub C250 Transfer Uni…
·Hoe maak je een HP 2200C scanner install…
·Hoe Legacy Audio Drivers installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com