Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe de DVD voor een Gateway PC Restore
Een DVD optische drive is bijna een vereiste voor elke gateway desktop of laptop computer . Terwijl flash drives computergebruikers minder afhankelijk van optische schijven voor opslag hebt gemaakt , moet veel software titels op compact discs worden geïnstalleerd door middel van een werkende optische drive . Omdat er geen echte " gebruiker onderhouden " onderdelen in een beschadigde optische drive , kunt u toch herstellen DVD optische drive -functies op uw computer door het vervangen van de schijf . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
herstellen van een desktop computer
1

Koppel de computer los van de achterkant van de computer en openen de cover kant. Onderzoeken hoe uw huidige dvd-drive in het optische station kooi is geïnstalleerd . De meeste dvd- drives worden op hun plaats gehouden met twee kleine schroeven . Kopen van 2

Koppel de DVD drive van de voedingsaansluiting en de IDE-kabel die is aangesloten op het moederbord . Koppel alle kabels van de drive aansluit op de geluidskaart .
3

Verwijder de schroeven waarmee de DVD drive aan de kooi . Op dit punt de schijf vrij moet zijn om uit de voorste opening van de computer worden geschoven . Als een speciale deur deksel is het blokkeren van de schijf , verwijder de voorste plastic bezel cover van de computer ; druk elke plastic lipjes aan de binnenzijde om deze ring los . Duw de oude DVD verdrijven van de kooi als het eenmaal is gratis .
4

Plaats de nieuwe DVD drive in de behuizing , te injecteren in het geval van de voorkant van de computer . Vervang de bevestigingsschroeven .
5

Sluit de DVD drive in de voedingsaansluiting en sluit de drive om de IDE-kabel en eventuele andere kabels die naar de geluidskaart .
6

Sluit de computer weer in en start het op. In de meeste gevallen zal Windows XP/Vista/7 uw nieuwe drive herkent en installeert de drivers . Zo niet , ga dan online op de website van de fabrikant drive DVD en directe downloaden elke driver bestanden voor het apparaat . Herstart je computer .
Het herstellen van een DVD in een laptop
7

Verwijder uw laptop batterij en haal de stekker van de AC- voedingsadapter .
8

Ga naar Gateway laptop Ondersteuning online en zoek naar informatie over hoe u de DVD drive van uw laptop behuizing te verwijderen . Elke Gateway laptop model heeft zijn eigen methode voor het verwijderen van de drive , dus volg de instructies die betrekking hebben op uw laptop model nummer .
9

Volg de Gateway routebeschrijving naar de oude dvd-station van de zaak vrij te geven . In de meeste gevallen moet u een kleine schroef los zodat je de hele DVD -station kunnen trekken uit de zaak
10

Plaats de nieuwe vervangende DVD-drive in het chassis : . Alleen Gateway DVD drives gemaakt voor deze laptop model zal werken in deze laptop chassis , dus zorg ervoor dat u het juiste onderdeel . Plaats de schijf helemaal in de sleuf . Het moet niet vallen, wanneer de laptop wordt aangezet op zijn kant .
11

Herstart je laptop . Windows moet de nieuwe dvd- drive te herkennen en installeren van stuurprogramma's voor het. Zo niet, ga online en vind de support website van de fabrikant van dvd-station en download de drivers direct . Herstart je computer opnieuw .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een computer forma…
·Crashed Disk Recovery 
·Hoe kan ik een Toshiba DVD + R…
·Hoe te vermijden Internet Verb…
·Het upgraden van een Dell- 531…
·Hoe maak je een computer harde…
·Hoe te Audio krijgen van uw co…
·Hoe een HP Personal Media Driv…
·Hoe de Ultra 133 Mode 6 inscha…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Dazzle MicroSD Card Read…
·Hoe kan ik een HP Officejet Scanner Fail…
·Hoe kunt u uw videokaart verrichtingsond…
·Hoe te Thermal Compound Breng een CPU 
·Muizen Compatibel met XFPS 
·HP Officejet J4580 Problemen bij het afd…
·Hoe kan ik een Dell GX280 Moederbord Wir…
·Om de Heat in een PC Monitor 
·Canon MX700 Scanner & Windows 7 Probleme…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com