Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een computer die niet zal Boot
Terwijl we allemaal hopen dat onze computers altijd feilloos presteren opmaken , de waarheid is dat er momenten zullen zijn waarop ze zich gedragen schokkerig . Een computer die constant crasht of zich misdraagt ​​kan een echte bron van frustratie zijn , en die frustratie kan aanzienlijk toenemen als de pc niet start helemaal . Als uw computer niet wil opstarten vanaf de harde schijf , de drive formatteren en opnieuw installeren van het besturingssysteem is vaak de beste manier van handelen . Wat je nodig hebt
Besturingssysteem CD
License key
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de computer op en druk op de eject-knop op de cd -of dvd-station . Plaats de cd met het besturingssysteem bij de computer is geleverd. Als u niet de cd met het besturingssysteem hebt , moet je in staat om een bestellen bij de fabrikant van de computer . Houd in gedachten dat deze speciale besturingssysteem cd's ontworpen om te werken alleen op de systemen waarvoor ze zijn gemaakt . Kopen van 2

Zet de computer uit , zodra de cd is geplaatst en de CD-lade heeft gesloten . Herstart de computer en kijk voor een bericht " Druk op een toets te starten vanaf cd . " Druk op een toets om op te starten vanaf de cd .

Look 3 voor een " Druk op X voor setup " -bericht als je niet ziet een "boot vanaf CD " bericht . Druk op de juiste toets om setup te gaan , kijk dan voor een optie " boot order" . Verander de opstart volgorde zo dat de CD drive is de eerste . Dit dwingt de computer om te proberen om eerst op te starten vanaf de cd .
4

Laat de computer op te starten vanaf de cd . Tijdens de installatie van het besturingssysteem wordt u gevraagd om de harde schijf te formatteren . Formatteren van de harde schijf en het installeren van het besturingssysteem .
5

Zoek de licentiesleutel voor het besturingssysteem en vul hem in als daarom wordt gevraagd . Als uw computer is ontworpen om plat te zitten op het bureau dit label zal waarschijnlijk op de top . Als je een toren soort computer de licentiesleutel etiket kunnen worden op de boven-of zijkant .
6

Installeer een derde partij software programma's die je nodig hebt , dan is elke noodzakelijke update van de windowsupdate.com draaien website . Dit zal ervoor zorgen dat uw computer goed is beveiligd .

Previous: Next:
  PC Computers
·Is een AMD Athlon 11X2 -of Int…
·Specificaties voor een Dell Ax…
·Hoe maak je een netwerk Foutbe…
·Hoe te Voeding Meet in een PC 
·Hoe maak je een Linux MCE comp…
·Serial Vs . DE- 9 
·Hoe je PC prestaties te verbet…
·Hoe gebruiken mensen de minico…
·Hoe Vergelijk & Contrast Versc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn drie soorten bussen op een moed…
·Hoe maak je een Western Digital externe …
·HP A1640 Specs 
·Hoe kan ik Vergelijk prijzen voor koopje…
·Hoe maak je een Plotter Problemen 
·Hoe te kopiëren van een IDE- afbeelding…
·Welke soorten papier worden gebruikt voo…
·Hoe vind ik een Magnetic Power Cord ? 
·Draadloze HP printers kunt u afdrukken z…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com