Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe de CPU van een Mac Mini Vervang
Als u eigenaar bent van een Intel - gebaseerde Mac mini met geïntegreerde Intel graphics , uw computer een socketed processor die kan worden verwijderd en vervangen door een meer krachtige Intel processor . Zoals Apple Geschiedenis notities , werden Intel - graphics Mac Mini's geproduceerd uit het debuut van de Intel Mini in februari 2006 tot maart 2009 , toen de Mac Mini overgestapt van Intel graphics op een NVIDIA -processor . Deze latere NVIDIA Mac Mini's hebben niet upgradeable processors . Als uw Mac Mini heeft een AppleCare garantie die van kracht blijft , neem nota van dat het veranderen van de processor van uw Mac Mini vervalt de garantie . Wat je nodig hebt
plamuurmes
Kleine kruiskopschroevendraaier
Replacement Core 2 Duo-processor
Flat - tip schroevendraaier
Thermische pasta
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Zet de computer . Koppel de lichtnetadapter los van de achterkant van de Mac Mini . Draai de computer ondersteboven . Kopen van 2

Open de Mac Mini zaak . Met uw nagels , wrikken uit elkaar de bovenkant van de behuizing van de Mac Mini . Als je je nagels kunt gebruiken om genoeg ruimte om een ​​plamuurmes te voegen in de naad van de zaak te maken , kunt u voorkomen krassen op de behuizing van de computer . Verplaats de plamuurmes rond de omtrek van de zaak , duwen terug op het plamuurmes totdat de clips die de zaak ingedrukt snap los . Schuif het deksel eraf .
3

Verwijder het deksel . Met de binnenkant van de computer blootgesteld , verwijder de zwarte vergadering die de interne keuken dekt . Het wordt op zijn plaats gehouden door vier schroeven .
4

Koppel kabels . Verwijder de metalen cilinder in de buurt van het geheugen slots met een torx -of platte schroevendraaier . Vervolgens koppelt u de kabel tussen de power-knop en het moederbord . Het heeft een tab quick -release . Haal ook het gebruikt om de macht van de uit-lampje aan de voorkant van de computer kabel , het heeft ook een tab quick -release
5

Verwijder het moederbord . . Verwijder voorzichtig het moederbord van de Mac Mini , beginnende bij de voorzijde van de zaak . Het verwijderen van het moederbord maakt het makkelijker om de processor te verwijderen door het geven u meer ruimte om mee te werken .
6

Verwijder het koelelement . Verwijder de vier sloten die de heatsink op zijn plaats houden met de hand. Dit zal de Mac Mini's processor bloot .
7

Koppel de temperatuursensor . De processor temperatuursensor , die zich onder het koellichaam , moet worden losgekoppeld van het moederbord voordat u de processor verwijdert .
8

Reset de parameter RAM ( PRAM ) . Druk op het knopje op de rechterbenedenhoek van de temperatuursensor aan de PRAM rusten . PRAM winkels systeeminstellingen die snel en regelmatig moet worden benaderd . Het resetten van de PRAM laat je fris met instellingen beginnen zodra uw nieuwe processor is geïnstalleerd .

Swap processors 9 . Verwijder de oude Intel-processor door het voorzichtig uit het stopcontact . Zet de nieuwe processor in de plaats .
10

Reinig het koellichaam . Gebruik aceton op een handdoek om de oude koelpasta schoon van het koellichaam , als het niet kan worden hergebruikt .
11

Breng nieuwe koelpasta op het koellichaam . Zet de koelpasta in een positie waar het contact met de processor .
12

Monteer het koellichaam . Draai het koellichaam over en zet het terug op zijn plaats , let daarbij goed af te stemmen met de sleuven van het moederbord .

Plaats 13 van het moederbord . Duw voorzichtig het moederbord terug op zijn plaats aan de binnenzijde van de Mac Mini zaak . Denk aan de kant van het moederbord met de aansluiting voor de voeding licht moet de voorkant van de Mac Mini zaak geconfronteerd .
14

Sluit interne kabels . Sluit de temperatuursensor , uit-knop en -lampje kabels op het moederbord .
15

Snap de zaak weer in elkaar . Lijn de twee helften van de Mac Mini geval , en druk op de bovenkant van de behuizing over de bodem geval dat het moederbord herbergt .

Turn 16 op de computer . Sluit de voedingsadapter , toetsenbord , muis en monitor . Bij Mac OS X laadt , klikt u op het Apple-logo in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer " Over deze Mac ". In het venster dat verschijnt , controleert u de nieuwe processor wordt goed weergegeven in het vak processor .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe te Overclock een Centrino …
·Hoe maak je een CPU voor Free …
·Het upgraden van een Pismo CPU…
·Hoe je CPU ventilatorsnelheids…
·Symptomen van een Bad CPU 
·Hoe maak je een D630 CPU Upgra…
·Wat bepaalt de grootte en het …
·Op welke manier moet de CPU Fa…
·Welke maat Voeding heb ik nodi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Instructies voor hoe te Refill een HP 22…
·Hoe de sleutels op een Reparatie Noteboo…
·Hoe maak je een Reset 9 - Pin Epson 
·Hoe kan ik de draadloze switch op een HP…
·Hoe maak je een foto website ontworpen v…
·Hoe mappen op de iPad Hernoem 
·Hoe je naar het moederbord van een Dell …
·Hoe uit elkaar te halen een computer Fan…
·De Debug Protocol Draad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com