Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je naar het moederbord van een Dell Latitude D610
De verschillende hardwarecomponenten in uw Dell Latitude D610 laptop computer zijn allemaal rechtstreeks aangesloten op het moederbord . Als uw laptop laat vallen of blootgesteld aan een stroomstoot , kan het moederbord niet meer goed werken , die zal voorkomen dat het systeem inschakelen . Als u niet wilt dat uw Dell Latitude D610 nemen naar een service center en iemand anders betalen om het te repareren , vervang het moederbord op uw eigen . Om het moederbord te bereiken moet je elkaar eerst nemen een aantal andere componenten. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van uw Dell Latitude D610 notebook computer . Verwijder het netsnoer en zet de computer op zijn kop . Schuif de zilveren accu -ontgrendeling naar rechts en trek vervolgens de batterij uit het systeem . Kopen van 2

Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven te verwijderen in de rechteronderhoek uiteinde van de laptop die houd de harde schijf op zijn plaats . Schuif de vaste schijf uit de laptop .
3

Verwijder de schroef aan de linkerkant van de zaak . Trek de kleine plastic deksel en til de geheugenmodule uit de laptop .
4

Flip de Dell Latitude terug over en het LCD-scherm volledig open zodat de laptop legt plat . Duw de rand van de schroevendraaier onder de plastic strip boven het toetsenbord . Pop de strip omhoog en verwijder deze uit de laptop geval .
5

Trek de twee schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord . Til het toetsenbord naar boven en koppel vervolgens de witte kabel die van het toetsenbord op het moederbord . Stel het toetsenbord opzij .
6

Zoek de groene draadloze kaart in de linker eind van het moederbord . Koppel de twee kabels die de kaart te verbinden met het moederbord . Trek de twee tabbladen beveiligen en til de kaart uit de laptop .
7

Vind de thermische koeleenheid en processor ventilator aan de rechterzijde van het moederbord . Verwijder de schroeven van de assemblage en haal de kabel naar het moederbord . Til de assemblage en de ventilator van de processor en opzij leggen .
8

Duw de tab die de processor op zijn plaats . Til de processor omhoog en verwijder deze uit het moederbord .
9

Verwijder de schroeven aan de onderkant van het moederbord als je te vervangen . Til het moederbord uit de case . Stel het vervangende moederbord in de Dell Latitude D610 case . Bevestig de schroeven .
10

Monteer de processor , thermische koeleenheid en ventilator , draadloze kaarten , toetsenbord , plastic strip , harde schijf , geheugen module , en de batterij .

Previous: Next:
  laptops
·Wat heb ik nodig om te weten o…
·Hoe Transfer Van Laptop naar L…
·Hoe de Low Disk Space wissen o…
·Hoe de Top Cover Assembly verw…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij i…
·De specificaties van een Latit…
·Hoe kan ik een Acer laptop Her…
·Hoe je RAM toe aan een Acer As…
·Hoe te verbinden uw laptop op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat voor soort printers Kan een Compaq -…
·Hoe tot 3 SCSI schijven Setup 
·Hoe maak je een nieuw moederbord toe 
·Hoe kan ik Problemen met een Designjet 4…
·Hoe kan ik lezen Mac geformatteerde cd's…
·De geschiedenis van de Pentium III 
·Hoe maak je een computerscherm Schakel o…
·Printers zijn gevoelig voor klompen , st…
·Hoe te verbinden Twee harde schijven op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com