Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe kan ik een Dell Inspiron Problemen
Net als elke computer , kan de Dell Inspiron grote werken op sommige dagen en gewoon lijken te mislukken op de volgende . Soms een probleem kan niet worden vastgesteld zonder hulp van de fabrikant of een professional , maar vaker wel dan niet zijn er een aantal tests die kunnen worden toegepast op uw Inspiron dat een antwoord op de vraag moet opleveren , Wat is er misgegaan ? Met een paar van de belangrijkste onderdelen in de hand , kan een aantal systemen en componenten in de computer te testen . Wat je nodig hebt
Extra beeldscherm
Toon Meer Aanwijzingen
1

Beschouw uw stroombron . Kijk naar de stroomaansluitingen voor uw computer . Zijn ze allemaal veilig ? Als dat zo is , controleer uw stopcontact . Er kan iets specifieks mis met het stopcontact in uw huis /bedrijf. Haal de stekker van de computer en probeer een ander stopcontact , voor het geval er iets hier mis is gegaan . Kopen van 2

Controleer je computer instellingen voor helderheid . Uw computer kan het lampje hebben op , maar een leeg scherm kan worden voorkomen op de monitor . Kijk naar de Dell Inspiron en zoek de helderheid , die moet worden op de functietoetsen op of nabij de top van het toetsenbord . De helderheid van de monitor kan te laag zijn gedraaid , wat resulteert in een donker scherm .

Bezoek Dell.com ( zie bronnen ) 3 . Scout rond en zie of er specifieke problemen gemeld met uw Inspiron- model of als er een virus updates beschikbaar die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd . Zo ja , downloaden van deze updates , installeert u de inhoud van uw Inspiron computer vervolgens opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren .
4

Bezoek de Driver Downloads sectie van Dell.com ( zie bronnen ) . Selecteer uw Inspiron- model en zien of er beschikbare driverupdates voor uw randapparatuur . Bijvoorbeeld , kan uw muis en toetsenbord zijn van een storing als gevolg van verouderde drivers .
5

Leg je oor dicht bij de computer -eenheid van uw Dell Inspiron . Luister aandachtig . Hoor je de ventilator draait ? Gewoon omdat je scherm blijft leeg of er een probleem bestaat , zelfs na ervoor te zorgen dat uw voedingsbron en helderheid zijn goed betekent niet dat er per se een moederbord probleem . Als u de ventilator niet kan horen , zal het vervangen moeten worden , of er kan een moederbord /stroomstoring . Als je de ventilator kunt horen , is het een video probleem . Beide vereisen professionele hulp .
6

Sluit uw computer naar de andere monitor. Misschien is het niet iets met het moederbord en video deelverzameling systeem , maar in plaats daarvan , een probleem direct liggen met uw monitor op uw Inspiron . Haal de stekker van de oude monitor en sluit een compatibele monitor op dezelfde manier . Zet de monitor aan en kijk of het werkt . Als dat zo is , het probleem was met de oude monitor en niet een van de onderdelen in de computer zelf . Als de nieuwe monitor werkt echter niet , het is waarschijnlijk u lijdt aan een moederbord probleem . Moederbord vervanging kost vaak meer dan de waarde van uw computer op dit moment , dus een vervangende computer -eenheid zou worden in dit geval aangeraden .

Previous: Next:
  PC Computers
·Redenen om een ​​computer te k…
·Hoe controleer ik mijn compute…
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Hoe maak je een PC voor videob…
·Hoe kan ik een CD rippen 
·Hoe maak je een Refurbished De…
·Waar kan ik gebruikte computer…
·Hoe te vertellen als uw PC is …
·Hoe je oude pc's verkopen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Apple Bluetooth Mouse Pr…
·Hoe maak je een HP printer reinigen na h…
·Hoe kan ik een laptop Fabrieksinstelling…
·Laserjet 4350 Specs 
·Hoe je inktcartridges vervangen in een H…
·Hoe maak je een grote Tiff -bestand Prin…
·Hoe de resterende hoeveelheid inkt bekij…
·Vergelijking van Printerpapier 
·Help met een Kindle Connection 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com