Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Logitech LX8 Problemen
De Logitech LX8 is een draadloze muis die een USB-ontvanger voor data-overdracht tussen de muis en een computer te vergemakkelijken omvat . Wanneer de muis niet goed werkt , kan Windows niet detecteert, of als u niet in staat om de muisaanwijzer te verplaatsen betrouwbaar zijn . Elimineer de frustratie van een Logitech LX8 probleem door de bevestiging van correcte installatie of het controleren van de instellingen van de muis en de ontvanger . Eenvoudige problemen oplossen

De Logitech LX8 draadloze muis vereist twee AA-batterijen . Wanneer u een probleem met de LX8 ervaren , bevestigen dat de batterijen zijn opgeladen en de spanningsindicator op de onderkant van de muis brandt . De knop bevindt zich aan de rechterkant van de lasersensor . Als de aanwijzer niet reageert wanneer u de muis beweegt , dwingen om opnieuw te synchroniseren met de ontvanger door op de "Reset" knop aan de onderkant van het apparaat . Controleer of de USB-ontvanger correct in een USB-poort op de computer . Als u een desktop computer en de LX8 ontvanger is aangesloten op een van de achterste USB- poorten van de computer , sluit u de ontvanger aan op een USB-poort plaats .
SetPoint- software

Logitech's SetPoint-software , die nodig is voor de werking van de muis , controleert geavanceerde functies zoals de scroll snelheid en de functies van de knoppen . Als u SetPoint openen op uw computer , moet je een tab "Mijn Muis " die u toelaat om deze functies te bedienen zien . Als u niet het tabblad zien , kan de SetPoint-software bestanden worden beschadigd . Repareer SetPoint met de functie " Wijzigen /verwijderen " op de lijst met programma's van Windows of door het downloaden van een nieuwe versie van SetPoint van de Logitech website, hernoem het bestand " wdf01000.sys " in de map Windows op " wdf01000.bak " en opnieuw installeren SetPoint .
reflecterend Oppervlak

De LX8 muis werkt niet goed op een zeer gepolijste of reflecterend oppervlak, zoals een glazen bureau of spiegel . Plaats de muis op een mat oppervlak om dit probleem op te lossen .
Interferentie

Als de LX8 muis niet in staat is om gegevens op betrouwbare wijze doorgeven aan de USB-ontvanger , de muis kan met tussenpozen verliest zijn verbinding . Wanneer dit gebeurt , stopt de aanwijzer reageert wanneer u de muis beweegt . Vermijd dit probleem door het vergroten van de afstand tussen de muis en andere apparaten die draadloos overbrengen , zoals draadloze telefoons en draadloze gamecontroller .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Num Lock op ee…
·PC Mouse Beschrijving 
·Hoe kan ik een Dell Travel Mou…
·Hoe maak je een Cyborg Saitek …
·Hoe de gevoeligheid te verhoge…
·Instructies voor de Logitech M…
·Hoe maak je een sleutel vervan…
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Effecten op een computer wanne…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
Apple iPad Album Art Problemen 
PCI grafische kaart Problemen met de ins…
  Hardware Articles
·De Dell Photo All - in - One Printer 922…
·Mijn Buslink USB harde schijf wordt niet…
·Hoe Video Memory in een Dell Laptop Upgr…
·Hoe je de Wiimote gebruiken als een comp…
·Hoe kan ik een geïnstalleerde schijf in…
·Help met een laptop toetsenbord die niet…
·Hoe te Connect PC Fans in een serie 
·Hoe kan ik beginnen met mijn Inspiron 93…
·Hoe maak je een computer zaak From Scrat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com