Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een computer zaak From Scratch Build
Het bouwen van een computer zaak van de grond af is ofwel een oefening om te zien of je het kunt doen of omdat u zeer specifieke grootte of de stijl eisen die willen in uw geval . Honderden " klaar voor gebruik " computer gevallen zijn te koop , de meeste zijn goedkoop en zal voldoen aan een breed scala van behoeften . Toch , als je wilt bouwen je eigen computer zaak , je kunt het doen , maar wees voorbereid op een project dat het enige tijd zal duren en duurder dan wanneer je een zaak prefab gekocht zal zijn . Wat je
Hout , metaal of ander materiaal
schroevendraaier
Drill
Need Snijgereedschap
Adhesive
Schroeven
Toon Meer Instructions
1

Zorg voor een voldoende grootte en hoeveelheid van het materiaal dat u wilt gebruiken om uw zaak op te bouwen . U kunt een verscheidenheid aan materialen te gebruiken , met inbegrip van een pre-built houten kist of een andere houder , maar kies een onbrandbaar materiaal dat de warmte die door de chips en andere componenten in de computer kan weerstaan ​​. Kopen van 2

Teken een schema of diagram van welke onderdelen u moet installeren en waar ze in de container worden geplaatst . Begin met het meten van het moederbord en zorgen voor voldoende ruimte , want dit is meestal het grootste stuk hardware in een computer .
3

Bouw een baai , rek of meerdere planken om je harde schijf te houden en optische drive . U vindt er ook een plank voor de voeding te rusten op moet , tenzij je besluit om het te schroeven in een hoek van uw aangepaste container , in welk geval u montagebeugels nodig zijn om deze vast te zetten .
4

Knip een gat te luchtcirculatie voor de voeding ventilator. Snij een andere opening aan de achterkant van het moederbord waar de verschillende havens zijn gelegen , zodat u uw muis, toetsenbord , luidsprekers , printer , modem en andere apparaten aan te sluiten bloot . Snijd openingen in de voorkant van uw aangepaste case zodat uw lade van het cd /dvd kan open uit . Vergeet niet om extra openingen voor de luchtstroom te snijden en voor alle case fans die u wilt installeren .

Boor gaten van de juiste grootte in elke locatie 5 waar u van plan om iets te verbinden . Bijvoorbeeld , moet u het moederbord schroef aan de zaak , alsmede alle drives, ventilatoren , interne luidsprekers en andere componenten die u wilt installeren .
6

Maak een opening voor een deur of fabriceren van een deksel dat kan worden vastgeschroefd aan de zijkant van de kast zodat u gemakkelijk toegang tot de interne hardware voor reparaties en upgrades . U kunt een deur maken met scharnieren en een klink , een die duimschroeven , of een die is vastgeschroefd gebruikt . Een doorzichtige acryl side - panel waardoor u de interne hardware zou kunnen maken van een mooie afwerking .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Lijst Verscheidene verschillen…
·Hoe maak ik gebruik Sandisk Mi…
·Hoe te luisteren naar Qualcomm…
·Hoe maak je een Bad Circuit Bo…
·Hoe te Internal Card Reader co…
·Hoe de Linksys RPT300 Unlock 
·Logitech Webcam vergrendelen o…
·Hoe Vergelijk Harde Schijven 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Factoren die van invloed Processorsnelhe…
·Kindle Will Not Power On 
·Compaq C300 Geschiedenis 
·Hoe kan ik een laptop scherm kalibreren 
·Toegang tot een Dell Latitude D600 BIOS …
·Hoe verwijder ik de harde schijf van een…
·Hoe je Power Save Als u een film op een …
·Hoe om geluid te horen op een iPad 
·Specificaties voor de HP ze5200 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com