Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Direct Touch Vs . Muis Ingang voor Tabletop Displays
Een van de nieuwe trends in het display van het ontwerp is het tafelblad scherm , waarbij het ​​systeem maakt gebruik van ofwel een geïntegreerd scherm horizontaal gemonteerde of een eenheid die desktop beelden projecteert op het oppervlak van de tafel . Deze systemen zorgen voor een aantal unieke ontwerp kansen , maar ook presenteren een aantal uitdagingen . Interactie met het scherm vereist het gebruik van een traditionele muis of een direct contact systeem , en elk heeft zijn voordelen . Muis Input

De muis input systeem is uitgegroeid tot de standaard voor moderne computers , en de meeste gebruikers zullen bekend zijn met het gebruik van een muis om te interageren met objecten op het scherm zijn. Met behulp van een muis als invoerapparaat is ook goed voor low - cost systemen , omdat de hardware is goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar en gemakkelijk te vervangen als het moet breken . Met behulp van de muis -ingang voor een tafelblad weergave vereist een aparte mousing ruimte om het apparaat te interfereren met het vermogen van de gebruiker om het scherm te voorkomen .
Direct Touch

Direct touch input meestal neemt twee vormen . Het meest meestal , aanraakschermen betrekken een elektrisch reactief scherm waarvan de capaciteit verandert bij aanraking door een vinger of een ander voorwerp . In het geval van geprojecteerde displays of groot scherm touch input -apparaten , kan het systeem infrarood , laser , of visuele sensoren gebruiken om vingertoppen kunnen volgen en visuele feedback . Deze apparaten kunnen worden aanzienlijk duurder om te gebruiken dan de muis -ingang systemen als gevolg van de gespecialiseerde hardware betrokken , en vereisen zorgvuldig onderhoud om de normale werking te garanderen .
Gebruiksgemak

touchscreens zijn nog relatief nieuwe technologie , in tegenstelling tot de muis -ingang systemen , kunnen veel gebruikers vinden direct interactie met items op het scherm desoriënterend . Een studie in het bezit van het Georgia Institute of Technology bleek dat oudere gebruikers hadden meer kans om langere responstijden lijden bij het gebruik van een touchscreen in tegenstelling tot een meer traditionele invoerapparaat . Een andere studie , door Mitsubishi Electric Research Laboratories , aangeduid zoveel als 20 procent verschil in reactietijden , en benadrukt de mogelijkheid van onbedoelde ingangen op een horizontaal scherm door gebruikers rusten vingertoppen of knokkels op het oppervlak er interactie mee . Zorgvuldig ontwerp van de interface- schermen en geplaatste knoppen kan helpen verlichten van deze problemen .
Multi - Touch

Een gebied
waar direct touch input is duidelijk superieur is in multi-touch applicaties . Dit systeem is er een waarin de sensoren meerdere contactpersonen kan bijhouden met het scherm tegelijk , waardoor je acties met gebaren zoals zoomen in een foto door " knijpen " het en het verspreiden van je vingers uit elkaar te voeren . De Mitsubishi Electric studie getracht dit te repliceren met behulp van twee muizen , en vond dat de gebruikers aanzienlijk meer moeite met het manipuleren van beelden op het scherm met behulp van twee pointers in een keer, het verhogen van reactietijd en foutenpercentages aanzienlijk had .
< Br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een USB-muis gebru…
·Hoe te Sneltoetsen inschakelen…
·Hoe te Zet de touchpad op Wind…
·Laser Mouse Problemen 
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Hoe maak je een seriële poort…
·Logitech MK300 Zal niet Type 
·Compatibiliteit voor eMachines…
·Microsoft Optical Mouse 3000 P…
  Related Articles
Raak Informatie over de iPad 
iPad 16 Vs . iPad 32 
Hoe te Schakel de iPad Touch 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
  Hardware Articles
·Hoe u uw iPad Play Random Songs 
·Hoe naar Key Caps Vervang op een Dell -c…
·Hoe te delen Internet-verbindingen voor …
·Hoe maak je verbinding een Logitech Mous…
·Hoe maak je ruimte te vergroten in een 3…
·Hoe kan ik Haak Twee Monitors Together? 
·De Epson V700 Vergeleken met V600 flatbe…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen voor een …
·Hoe maak je een IDE systeemschijf Kopië…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com