Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn iMac muisaanwijzer beweegt , maar kan niet kiezen op een 2,93 GHz Intel
De 2,93 -GHz Intel CPU - gebaseerde iMac is een desktop computer die in een aantal configuraties en met een aantal keuzes voor randapparatuur komt . Of u een draadloze of bedrade muis hebben , het is een stuk hardware dat heel vaak wordt gebruikt en kan dus veel van misbruik te nemen . Als u problemen ondervindt met uw muis , het eerste ding om te doen is om uw computer uit te schakelen en vervolgens weer aan , in veel gevallen , dit lost eenvoudige verbindingsproblemen . Toen die meest elementaire probleemoplossing niet werkt , is het tijd om verder te gaan naar het controleren van een paar dingen . Wired Mouse Controleer

Afhankelijk van de fabricage datum , kan je 2,93 Ghz Intel Mac hebben een bekabelde " Mighty Mouse " of een draadloos " Magic Mouse . " In beide gevallen , de eerste stap is ervoor te zorgen dat de muis correct is aangesloten . In het beste geval , het draaien van de muis uit en weer aan wordt het probleem opgelost . Voor een bedrade muis , haalt u de muis uit de USB-poort en sluit deze opnieuw Als de muis nog steeds niet goed werkt , sluit deze aan op een andere USB-poort en probeer het opnieuw . Een slechte USB-poort kan veroorzaken muis problemen .
Wireless Mouse Controleer

Voor een draadloze muis , controleer dan eerst de batterij niveaus . Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw computer , selecteer "System Preferences " en selecteer vervolgens " muis " of " toetsenbord & muis . " Als je een Apple Bluetooth-muis , je batterij niveau en andere instellingen hebben wil worden daar vermeld . Als uw batterijen bijna leeg zijn , kan het uw muis veroorzaken zich vreemd gedragen .
Interferentie

Als je een draadloze muis hebt, kan het worden ervaren interferentie met andere draadloze apparaten die zijn in het gebied en ertoe leiden dat uw muis niet goed te selecteren . Om dit te verhelpen , raadt Apple het verplaatsen van de grondslagen voor draadloze telefoons , magnetrons en andere elektrische apparaten uit de buurt van de computer . Evenzo , verwijder alle metalen voorwerpen die zich bevinden tussen de muis en de computer . Verwijder ook alle andere Bluetooth-apparaten , zoals telefoons , uit het gebied , omdat ze zou kunnen veroorzaken storingen .
Cleaning

uw muis kan ook enkele schoonmaakmiddelen nodig te hebben krijgen om te gaan werken properly.First , koppelt u de muis van de computer , of , in het geval van draadloze muizen , zet u het apparaat uit en verwijder de batterijen . Apple raadt het gebruik van een zachte , niet-pluizende doek die licht bevochtigd is met water . Als uw muis een scroll bal , houd de muis ondersteboven en zachtjes rolt de bal rond om al haar oppervlak af te vegen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een muis aanwijzer Moeilij…
·Hoe maak je een Little nummer …
·De geschiedenis van Keyboardin…
·Hoe maak je een Wireless Keybo…
·Hoe uit elkaar te halen een Lo…
·Hoe maak je een geregistreerd …
·Hoe maak je een nieuw Keyboard…
·Hoe de Space Bar Van een MacBo…
·Speed ​​Tests voor keyboards 
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
Hoe kan ik een iMac en iPad aan iTunes S…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren Als Logitech Compu…
·Hoe kan ik een aangepaste desktop comput…
·Hoe maak je een foto als achtergrond op …
·Slechte prestaties Laptop 
·Hoe de CPU upgrade op een Lenovo ThinkCe…
·Delen van een processor 
·LightScribe DVD Problemen 
·Hoe te Cat6 Patch kabels draden 
·eMachines T2542 Moederbordspecificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com