Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Delen van een processor
Een centrale verwerkingseenheid , aka CPU , is een cruciaal onderdeel van de werking van een computer - zonder processor of verwerkingseenheid , kan de computer niet werken . De processor is het onderdeel van de computer dat ingewikkelde wiskundige berekeningen waarmee de computer te laten functioneren voltooit . Gebruik

Een CPU wordt gebruikt door de computer op vier fundamentele stappen in de succesvolle voltooiing van de activiteiten uit te voeren , deze zijn retrieval , decoderen , uitvoeren en schrijven terug . In de eerste stap van het ophalen CPU roept informatie opgeslagen in het computergeheugen wordt deze informatie geplaatst in de volgorde waarin de computer de taak in de decodeerstap . Zodra de informatie is geplaatst in volgorde de taak is voltooid tijdens de uitvoeringsfase , wordt het proces gebruikt om de taak te voltooien dan terug geschreven in het geheugen van de computer te houden van een verslag van hoe de taak werd bereikt .
< br > Onderdelen

de CPU is opgebouwd uit twee onderdelen , die de centrale unit en het rekenkundig /logische eenheid , volgens Rhode Island University . Deze twee delen werken nauw samen met het geheugen van het systeem vereiste taken van de computer te voltooien . Het geheugen van de computer maakt geen deel uit van de CPU , maar werkt nauw samen met de processor om de taken die nodig zijn om software en toepassingen die door de exploitant van de computer te laten voltooien .
Centrale eenheid < br >

de centrale eenheid van de processor moet communiceren met alle andere onderdelen binnen een computer in elektrische signalen , die worden gedecodeerd in informatie die zowel wordt verzonden en ontvangen door de processor verzenden en ontvangen . De centrale unit is verantwoordelijk voor het organiseren van informatie in een bruikbare vorm door het invullen van wiskundige berekeningen om opgeslagen programma-instructies , om deze taken de centrale unit communiceert rechtstreeks met de rekenkundige /logische eenheid en het geheugen van de computer om software applicaties te voltooien .
< br >
Logic unit

het rekenkundige /logische eenheid is vereist binnen de processor de berekeningen gesorteerd in volgorde door de centrale eenheid te voltooien en te voltooien de berekeningen die nodig zijn voor de succesvolle werking van een stuk software . Het rekenkundige /logische eenheid voltooit vier soorten eenvoudige berekeningen , volgens de Universiteit van Rhode Island : aftrekken, optellen , vermenigvuldigen en delen . Deze opties worden omgezet in verschillende opties of vergelijking berekeningen , zoals groter dan, kleiner dan en gelijk aan . De informatie uit deze berekeningen wordt gehouden in opslag registers binnen de CPU alvorens wordt verzonden naar andere geheugen componenten , terwijl het adres registreert informatie over de opslag van stukjes informatie te houden in het geheugen van de computer .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Elektrische ATV's for Kids 
·Definitie van cd Burning 
·Hoe maak je een USB Memory Sti…
·Hoe maak je een computer Proce…
·De beste Lege CD Media 
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Kunt u opnemen Blu Ray ? 
·Hoe te Jumpers gebruiken op ee…
·Hoe een computer te beschermen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·CD Vs . Tape Storage 
·Hoe om te bepalen Als een BIOS of moeder…
·Hoe te openen de Toshiba Satellite A105 …
·Voordelen & Nadelen van Magnetic Ink Cha…
·Hoe kan ik mijn Card Reader Update naar …
·Hoe te Overclock de E2160 
·Over de verschillen tussen DDR , DDR2 en…
·Specs voor een eMachines T2742 
·Hoe te Overclock een Intel i3 M330 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com